Altijd correct en alles in overleg. Staan altijd voor je klaar
vriendelijk, bereidwillig
Zeer goed. Super service.
Klantvriendelijk, klantgericht hulpvaardig, deskundig meedenkend no-nonsensaanpak. Kortom als klant voel ik me er helemaal thuis
Primair bedrijf en betrouwbaar. Geen onnodige kosten en prima service.
Wij zijn zeer tevreden met de service van Van Doorten Auto B.V.
Vorige week mijn \'nieuwe\' auto opgehaald bij Doorten. Vriendelijke ontvangst met koffie, duidelijke uitleg over de auto, hier werd alle tijd voor genomen. En als afsluiter een heerlijke slagroomtaart met foto van mijn nieuwe auto. Voor ons als Friezen ligt Doorten niet echt naast de deur, maar is de moeite van de rit zeker waard!
Allemaal tienen, en dat als Groninger. Groningers geven niet gauw een tien, maar in dit geval zijn de tienen zeer gegund.
Donderdag 18 januari stond ik met een lege accu bij huis, stom... lampen aan laten staan. Ik moest echt weg die ochtend. Gebeld met Doorten en binnen een kwartier was het geregeld. Auto liep weer, ik blij. En dat is maar 1 voorbeeld van de service die geboden wordt. Echt een top-garage!
Klantvriendelijk, transparant en gedreven vak mensen.
Geweldige service, altijd vriendelijke medewerkers. Goede afhandeling van reparaties. Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden
Prettige bediening, maken waar wat ze zeggen. Goede prijskwaliteit en bij aankoop een heerlijke smakelijke verrassing.
De winterbanden voor mijn auto weer geregeld. Deze keer wel gemist dat ze me belden om het op tijd te regelen. Vriendelijk, kundig, attent.
ik ben al een aantal jaren vaste klant bij doorten en heb nog nergens z,n goede service en prijs/ kwaliteit gehad dan bij hun heb er zelf mijn auto gekocht en is daar net als de vorige ook in onderhoud er zijn net winterbanden met velg ondergezet en dit is snel en met een gunstig prijskaartje gedaan echt een topgarage
De service, vriendelijkheid en taart zijn super. Maar het fijnste is toch hun zakelijkheid en deskundigheid en fijne manier van onderhandelen. Zeker een aanrader. Een extra stukje voor rijden is de moeite waard
de Service en vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Doorten. Coulante service en er word tijd genomen om door te nemen wat er bij de reparatie is gebeurt. Doorten staat altijd klaar en heeft een directe oplossing bij autopech.