Ik ben prima geholpen, vooraf de punten doorgenomen en na een inspectie werd ik netjes gebeld waarbij ik gelijk een offerte kreeg voor de uit te voeren werkzaamheden.

Goede service en vlot geholpen

Vlot geholpen, goede service.

Zeer klant vriendelijk

Wij waren op de beurs in Stadskanaal werden prima te woord gestaan en hadden direct vertrouwen in de verkoper . Wij hebben de auto gekocht en naar tevredenheid vandaag opgehaald en alle zaken die waren besproken zijn uitgevoerd. We kregen zelfs een foto taart met onze auto erop ter attentie. Er zit zes maanden Bovag garantie bij onze nieuwe auto , wij hebben er alle vertrouwen in dat mocht er iets niet goed zijn met de auto de garage dit goed oplost.

Goede service en zijn zeer tevreden met onze auto ent gebak was lekker

Uitstekend bedrijf.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heb mijn audi ingeruild op een bmw kreeg er een nette inruilprijs voor weer. Auto met 6 maand garantie gekocht. Achterruit motor bleek kapot, gebeld en werd zonder moeite en gezeur vervangen. Top bedrijf raad het zeker aan.

Goede sevice ,klantvriendelijk

Gebeld, situatie over de auto uitgelegd, zeer klantvriendelijk, leenauto mee, alles netjes afgehandeld, factuur netjes omschreven, qua prijs voor de betaling viel mij 100% mee, zeer tevreden.

Top zaak

Gaan al vele jaren hier heen voor de koop van een auto tot onderhoud

Goed bedrijf

Een auto gekocht van 2016. Onze eigen auto ingeruild. De deal was snel gesloten. Vriendelijk en persoonlijke mensen. Top service. En een taart met de foto van onze auto gekregen.

Goed geholpen, prettig contact!

vakwerk!

Vriendelijk en de tijd genomen om de schade te bekijken en taxeren. Daarnaast is de schade zeer vakkundig hersteld. Ook is de auto nog even schoon gemaakt van buiten en binnen. Zeer tevreden!

Zeer goed garage bedrijf!!!

Erg vriendelijk een garage bedrijf wat meedenkt met de klant

Super service

Super service Erg vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en altijd behulpzaam

Onderhoud en reparaties voor een "redelijke" prijs, gelieve de prijs te vermelden incl btw.

Uitstekende service. Denken met met je mee. Vriendelijk personeel.

Uitstekende service. Denken met met je mee. Vriendelijk personeel. Al koop je een auto of ga je voor een beurt. Altijd vriendelijk personeel. Je kan er ook tanken. Of gewoon een snoepje in de winkel halen. We hebben hier 2 auto's vandaan. Mochten deze aan vervanging toe zijn komen de volgende auto's hier ook vandaan.

Prima, staan altijd klaar om goede service te verlenen!

Ik word naar de golfbaan gebracht; ondertussen krijgt de auto zijn onderhoudsbeurt. En als we onze holes gelopen hebben, dan staat de auto weer kant en klaar op de golfParking en gaat er geen wachttijd verloren!

Prettig, flexibel en betrouwbaar

Mijn ervaring met autoservice Doorten is uitstekend bevallen. Een Nissan Qashqai gekocht en 2 auto's voor een goede prijs in kunnen ruilen. Er wordt de tijd voor je genomen en toen ik op het laatste moment parkeersensoren wilde laten inbouwen heeft Manfred dit op zijn vrije avond netjes ingebouwd. Zij doen hun uiterste best voor de klant. Ga zo door!

Snelle en goede service

Snel zaken kunnen doen m.b.t. de inruil van mijn auto. Geen gladde praatjes, een mooie deal.

Uitstekend, komen afspraak na.Zeer tevreden.

Goed behandeld en vriendelijk.

Snelle vakkundige vriendelijke hulp

uitstekende garage

Prettig geholpen

Perfecte service

Auto wordt perfect onderhouden en bij problemen wordt adhoc gereageerd en worden de problemen opgelost en zoniet vaak is er een leenauto beschikbaar

Goed, snel en vertrouwd

snelle service, netjes en vertrouwd

prima!

Prima service waarbij vooral Manfred al jarenlang een belangrijke en deskundige rol speelt.

als altijd: prima

geweldig geholpen

werd netjes geholpen en alles was keurig geregeld bij aflevering. zeer tevreden.

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte