Aardig en deskundig advies.

Geeft advies en service zoals het behoort

Fijne garage, laagdrempelig

Super geregeld, eerlijk advies gehad.

buitengewoon plezierig en adequaat.

Een genoegen om met Doorten zaken te doen.

Super communicatie en service

Er wordt goed geïnformeerd. De werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Luisteren goed en lossen problemen super goed op

Prima geregrld

Je voelt je welkom in deze nette garage.

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet en geholpen door naar mijn mening een verkoper die weet waarover hij sprak. Wat mij direct opviel, het was er heel schoon. (Klasse) Een tot nu toe, erg tevreden klant.

Prima service !!!

Mijn motto is "ben je goed voor je auto, dan is deze ook goed voor jou", en hierbij past de service van Auto Service Doorten B.V. heel goed bij. Een netjes en verzorgd bedrijf, waarbij een reparatie aan mijn auto keurig binnen de afgesproken tijd werd geregeld. Top geregeld !!

online auto ingeruild - het kan!

Goede en heldere communicatie over inruil, aanbetaling gedaan maar ter plekke nog alle ruimte om proefrit e.d. te maken. Zeer netjes geregeld!

Ronduit fantastisch

Zeer vriendelijk ontvangen, auto stond klaar voor proefrit. Deal was snel gesloten voor een nette prijs en dito inruil. Voor levering van de gekochte auto zijn er preventief nog best veel zaken aangepakt. Alle lof!

Vriendelijk, reageert snel, denkt mee en vooral goede kwaliteit auto geleverd.

Na contact te hebben opgenomen, snel een goed voorstel ontvangen. Ondanks de drukte in de garage tussendoor de auto gereed gemaakt voor aflevering en een dag later konden wij al een proefrit maken. Omdat wij van ver kwamen had de auto 's ochtends al de servicebeurt gehad. Met een kopje koffie de papieren in orde gemaakt en konden wij de auto meenemen. Alles in goed overleg geregeld, helder en vriendelijk.

Zeer vriendelijk behandeld

Door de goede behandeling en de prachtige auto die ze geleverd hebben kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Doen wat ze zeggen en geen onzin praat. Echt een garage met hart voor de auto. Wij komen hier zeker weer.

Amazing experience from start to finish

From the moment I walked into Auto Service Doorten all the way to me driving out with my new car, I had the most amazing service experience from the friendliest staff members and an absolutely pristine environment. I would recommend anyone to take the time and browse their assortment of high-quality cars. I am so glad that I took the drive from Voorburg to them.

alles conform afspraak en tot in perfectie geregeld

Wij hadden een specifieke wens voor onze nieuwe bus en die is met creatief denken opgepakt en ingevuld. Helemaal prima en super op tijd voor onze vakantie

Goede en snelle service

Goede en snelle service Medewerkers denken met u mee voor een goede keuze of oplossing... Bieden ook service buiten de deur van de garage

uitstekende vriendelijke service

top

De nood was hoog, en daar was Doorten

We zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto bij garage Doorten. Onze auto werd onverwacht total-loss verklaard en vanwege gezondheidsredenen konden we niet zelf op zoek naar een nieuwe. Doorten kwam na ons belletje nog op dezelfde middag met een potentiële auto zelfs bij ons thuis voor een testrit en het was meteen de juiste. Binnen een week konden we de auto ophalen en we kregen zelfs nog een goede prijs voor onze vorige auto. En in de tussentijd konden we, zelfs op een zondag, contact opnemen voor het ad-hoc gebruik van een leenauto. Onze stress werd meteen weggenomen door hun kalmte. Al met al zijn we 100% tevreden, Doorten is voor ons een garage waar je je vertrouwen in kunt stellen.

Nette levering volgens afspraak

Goed ontvangen Proffesionele inruil Prima controle en aflevering nieuwe auto

Top en vriendelijke service!

Fijne en goede service! Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Het is dat er een factuur (ook deze valt mee) bij komt kijken anders zou ik zeggen; “ik ga er met plezier naar toe”

Goede deskundigheid, goed geholpen

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto.

Goede ervaring!

Vriendelijke en behulpzame service

Super.

Conform afspraak.

Correcte, en plezierig contact.

Ben tot nu toe ruime tevreden met bestaande relatie met de medewerkers van autobedrijf Doorten. Verbeterpunt is inhoud van advertenties. Inhoud klopt niet met auto. Is bij het aankopen van een auto belangrijk.

Uitstekend geholpen

Na de proefrit het besluit genomen om de auto te kopen. Of de auto meteen mee kon?Ondanks de drukte in werkplaats toch nog mogelijk om de afleveringsbeurt te geven. Prima, scheelt toch weer een snipperdag voor me.No nonsens en lekker snel en correct alles afgehandeld. Een auto kopen is (voor de meeste mensen) emotie, ik ging met een goed gevoel bij het bedrijf vandaan. Helemaal top!!

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte