Erg vriendelijk geholpen en geadviseerd

Prima service tegen redelijke prijs

Dat zeg ik: prima service tegen redelijke prijs door zeer klantvriendelijke mensen!

Staan altijd voor je klaar en leveren goed werk

Goede service. Denken mee

Super!

Top zoals altijd!

Vriendelijk

Vriendelijk personeel die goed werk levert en de auto na die tijd ook netjes weer aflevert.

Fantastisch

Geweldige service, vriendelijke medewerkers.

Keurig bedrijf. Vriendelijke mensen met verstand van zaken.

Mijn ervaring is kort samengevat. Prima. Lekker laagdrempelig en correct

Vriendelijk en goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen bij het kopen van een nieuwe auto. Vriendelijke verkoper met een goede uitleg bij de auto.

Ze staan altijd klaar en vinden een oplossing

vriendelijk deskundig eerlijk en snel

zie bovenstaande

Echte Service!

Vlot geholpen ondanks alle drukte. Vriendelijk, duidelijk over de prijs!

Gewoon goed!

Ze vertellen van te voren wat ze gaan doen, dus je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Prima geholpen

Professionele afhandeling servicebeurt en Apk goed uitgelegd wat er gedaan moest worden en waarom.

Denken fijn mee!

Geven een eerlijk advies, niet een advies waar mee ze zo snel mogelijk veel geld verdienen. Denken goed met je mee, echt top!

Goed en betrouwbaar

Ik heb bij van Doorten een auto gekocht. Ze zijn netjes hun beloften nagekomen. Goed zaken gedaan.

Geweldig...!!!

Super geholpen. Absoluut niet opdringerig.... Heel klantvriendelijk... Goede inruilprijs voor mijn auto.... En alle vragen kunnen gesteld worden... Echt een garage om aan te raden...!!!

Top!

Altijd goed en deskundig

Top bedrijf!

Top bedrijf, snelle levering en goede service!

Er wordt altijd even overlegd als er onverwachte reparaties moeten volgen zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Prima service, en meedenken met de klant.

Mijn motto is altijd "ben je goed voor je auto, dan is de auto ook goed voor jou" Hierin past precies de correcte service van Auto Service Doorten B.V. Een aantal onderdelen waren aan vervanging toe en zijn vlot en vakkundig uitgevoerd. Top !!

Bedankt voor het brengen en halen .Een vraag ,er zitten twee nieuwe banden op.zijn dat ook weer all weather banden? Stomme vraag slijten die banden zo vlug in 5 jaar? verder is alles top. Groetjes Han peters

goede service, goed behandeld

Onderhoud en/of APK

Wonderful service, I would buy and sell used cars at Auto Service Doorten BV

They make it easy to buy a car. The car that I bought was a used car but reasonably priced for the value that it offers. All mini administrative tasks are taken care of by the seller. Family business with great customer service - you can only be positively surprised. Everything that was promised was delivered, the service history is clear, one year of APK too. There are no hidden secrets. If you live further away in the country, the drive is definitely worth it. Good luck and enjoy your new car!

leuke en aardige mensen

heb daar een auto gekocht ze waren vriendelijk en leken eerlijke mensen.

Top Service

Ik kom voor een testrit. De meneer was goed attent heeft mij goed ontvangen. Geeft uitleg gegeven over de auto. Erg vriendelijk.

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte