Goede service en klantvriendelijk personeel

Altijd goed geholpen door vriendelijke mensen

No nonsense bedrijf. Duidelijk eerlijk en service gericht

Topgarage!!

Zeer goede garage

Uitstekende ervaring.

Auto gebracht voor kleine beurt en banden wisselen. Dezelfde morgen al klaar. Foutje in de factuur - ook snel opgelost en hersteld. Dikke pluim.

Altijd voor herhaling vatbaar

Ook mijn Mini heeft weleens een grote beurt nodig. Er is geen betere garage voor dan Doorten!

Nette garage, vriendelijke mensen

Heb daar een auto gekocht en werd netjes geholpen, eerlijke inruil prijs gekregen en auto werd keurig netjes afgeleverd. Kregen er een taart met afbeelding van de gekochte bij. Kom hier zeker weer

Prima. Heel goed

Heel goed geholpen

Prins

Kan niet anders zeggen dan dat alles goed is.

Afspraak is afspraak!

Fijne club waar afspraak ook echt afspraak is. Wij zijn snel en kundig geholpen. Zeer tevreden.

Top bedrijf

Top bedrijf

Goed en klant vriendelijk

Goed geholpen Mooie keuze van auto's

Klantvriendelijk

Nemen tijd voor de klant Geen onzin Reageren direct op vragen. Nette levering

Heel goed geholpen

Erg vriendelijke mensen daar. Eerlijk en goed geholpen

Prima mensen en een prima aflevering gehad van een mooie auto

Alles volgens afspraak

Auto gekocht bij van Doorten, steeds weer (3x tot nu) gaat deze helaas kapot. Garage maakt de auto kosteloos , komt deze halen (ik woon 2 uur rijden weg) en brengt de auto kosteloos terug als er geen leen auto is om de auto te komen halen. Echt top.

Altijd goede service

Altijd goede service en vlot geholpen

Vriendelijke mensen en alles snel geregeld.

Voor zover ons bekend alles goed geregeld. Vlotte afhandeling wat prettig overkomt.

Planning, prijsopgave na eerste constatering, uitvoering en factuur conform afspraak. FANTASTISCH

Alles volledig volgens verwachting en zoals besproken.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen bij de aankoop van mijn auto

Klantvriendelijk en goede service

Goed contact en komen afspraken na.

Prima garage

Voor de 2e keer een auto hier gekocht. Goede service en vriendelijke mensen.

Prima personeel en handelen adequaat..

Traject van ontvangst tot aflevering conform afspraak. Prima geregeld, keurig bedrijf met zeer deskundige medewerkers.

Top!

Super garage.

Vriendelijke, nette garage. Met goede vlotte service.

Service 100%

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe auto mocht ik gebruik maken van een leenauto wanneer ik een auto nodig was . Inmiddels voorzien van een geweldige nieuwe auto! Kundig en vriendelijk personeel . Denkt mee met de klant . Echt een aanrader

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte