goede service en vriendelijk personeel

Wij kopen vanaf dat we in de buurt wonen er al onze auto's. Nu zijn onze kinderen ook klant bij Doorten in Gieten. Ze geven hele goede service. Als je een vraag hebt over een auto die je ergens anders hebt gezien helpen ze je daar ook mee, door deze auto te beoordelen. Ze helpen je tevens met de aanschaf. voor ons echt een TOP bedrijf

Prachtige auto en super goed geholpen!

Als de afstand niet zo ver was geweest hadden wij de auto er ook ZEKER in onderhoud willen hebben.

Super!

Zeer tevreden met de mooie auto die we hier gekocht hebben. Erg fijn contact gehad met Marc en alles is naar wens verlopen. Ik raad Doorten zeker aan!

Een TOP bedrijf

Alle medewerkers van Auto Service Doorten zijn deskundig, vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd je te woord te staan en te helpen. Valt een reparatie of servicebeurt duurder uit dan verwacht, dan word je daarover van tevoren goed geïnformeerd. Het is overal schoon en je kunt achter een kopje koffie of thee aan de leestafel wachten, mocht dat nodig zijn. Er is een ruime keuze aan mooie tweedehands auto's. Kortom: Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

Goede en snelle service

Ook al zijn het Drenten ze verstaan hun vak goed!!

Bij aankomst direct een bakje koffie aangeboden gekregen. Relax kunnen wachten en aardig personeel.

aankoop en inruil prima verlopen.

Betrouwbaar, flexibel en altijd het gevoel een gewaardeerde klant te zijn.

Ondertussen is Autoservice Doorten alweer 18jaar lang de garage voor het onderhoud en de aanschaf van onze auto's.

Staan klaar als je ze nodig hebt

Al jaren goede ervaring, zowel voor reparatie, voor service, voor aankoop

Netjes geholpen!

Super aardige mannen! Er was een klein probleempje met mijn auto maar binnen no time opgelost!

Goede service duidelijke communicatie

Ik breng mijn auto altijd voor onderhoudt bij Doorten. Dit verloopt altijd soepel. Duidelijke communicatie en een lekker kopje koffie terwijl je wacht als je voor een kleine reparatie komt.

Meedenkende klantvriendelijke service

Alle storingen en reparaties worden transparant en in goed overlleg uitgevoerd.

snel en adequaat het probleem opgelost

Mijn bus wilde niet meer starten, ik heb ze een berichtje gestuurd, er kwam gelijk iemand aan, bus is meegenomen en volgende dag keurig weer terug gebracht en probleem was verholpen.

Betrouwbare service

Recent bij dit bedrijf een andere auto gekocht. Tijdens de verkoop werden mijn vragen over de auto duidelijk beantwoord, en tevens ben ik geinformeerd over de garanties en nazorg. Ik had nog een paar dingetjes op te merken over de auto, voor de aflevering is de auto grondig nagekeken en zijn deze punten (en nog wat andere!) hersteld. Al met al een fijne ervaring en ik kan dit bedrijf van harte aanraden!

Snelle en goede service gehad. Erg fijn!

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Mijn kapotte accu is snel vervangen,.

Fantastische service

Ik heb laatst bij Autoservice Doorten mijn eerste auto gekocht, ik werd erg goed geholpen en er werd goed gecommuniceerd. Ik beveel dit bedrijf zeker weten aan!

It was such a pleasure to deal with Doorten!

I had a great time at Doorten, people were very open and friendly, I didn’t feel pressured at all. Guys are very informative and helped me to navigate in the car buying process in Netherlands.

Betrouwbaar en kundig.

Altijd vriendelijk en hulpvaardig.

SUPER BEDRIJF

Heel fijn bedrijf, goed geholpen en perfecte service.

Relaxed

Prima sfeer vriendelijke mensen, en niet opdringerig. Geven goed advies en service.

Snel geholpen

Klant vriendelijke

Fijne, eerlijke garage

Mijn auto gekocht bij deze garage. Eerlijke verkoper met duidelijk verhaal. Komen afspraken na. Prettige afspraken kunnen maken!

Eerste klas service en top onderhoud

Op losmakende service die van tevoren word besproken

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en komt afspraken goed na

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte