Klantvriendelijk

Er wordt geluisterd naar je wensen en snel gehandeld. Vragen worden snel beantwoord en afgehandeld. Je wordt vriendelijk en vakkundig behandeld en de service is top.

Goeie service!

Super goed geholpen, heel erg tevreden met mijn polotje :). Ook een taart gekregen super lief en lekker!

super

Onze eerste kennismaking met auto service Doorten is bijzonder positief. Het contact resulteerde in de koop van onze volgende auto. Een paar kernwoorden zijn: duidelijk, correct , eerlijk advies, prima aflevering van de nieuwe auto, een aanrader.

Fijne ontvangt en vriendelijk personeel.

Op zoek naar een andere auto, kwamen wij uit bij AUTO DOORTEN in Gasselte. Vriendelijk ontvangt en een prettig gesprek gehad met de verkoper. Bij het ophalen van onze auto kregen we een mooie taart mee met daarop een foto van onze auto. Henk en Rina.

Vriendelijk geholpen en vlotte afspraak

Vriendelijke medewerker en contact. Eerste keer bij Doorten en tevreden over gepleegde onderhoud. Advies gekregen en ga er zeker weer heen.

Service als altijd

Ontzettend blij met mijn auto. Top service, snel en precies wat ik wilde. Maar eigenlijk wist ik dat al, want zo gaat het altijd.

Kennis van zaken, amicale benadering, behulpzaam

Ondanks de tegenvallende inruilwaarde in een veranderende markt ben ik zeer tevreden over de deal. Een prachtige Mercedes Benz van notabene 11 jaar oud met pas 60.000 km op de teller en de auto ziet er uit als nieuw Geen krasje, geen schrammetje, geen vogelpoep IK KAN DUS JAREN VOORUIT!!!!!!!!

Snelle afspraken.

Goede service.

Heel goed. Goede benadering.

Top zaak en top personeel.

Zaterdag heb ik mijn Mazda CX 3 opgehaald. Een week eerder was ik al gaan kijken naar deze auto. Toen ik arriveerde en naar de auto aan het kijken was gingen de deuren al van het slot af en mocht ik direct een proefrit maken. Na een goed gesprek met lekkere koffie ben ik naar huis gegaan met een goed gevoel en heb ik later gebeld om de auto te kopen. Daarna gaat alles automatisch. Een app sturen en gelijk antwoord. Dat is heel prettig. Auto kreeg een grote beurt en afgelopen zaterdag hebben wij de auto opgehaald. Wederom een warm welkom en gelijk weer door om alles af te handelen. Top zaak.

Prima service!

Prima communicatie en service

Duidelijk en super snelle service!

Afgelopen maandag ruilden wij onze auto in bij Auto Service Doorten om hem gisteren al op te halen! Super snel en met fijne communicatie. Auto is rijklaar gemaakt, kreeg een grote beurt en APK. Tot nu toe erg goed te spreken over alles! Hopelijk ook een goede aankoop gedaan.

in één woord TOP

Luistert goed naar mij. Geeft goeie service. Is duidelijk. Mijn ervaring is: zeer klantvriendelijk

super geholpen!

De auto dezelfde dag mee, er wordt met je meegedacht en ben er heel erg blij mee! Ecth een hele fijne ervaring en relaxte sfeer! bedankt!

Top service en goede communicatie

Erg tevreden

Fijne, snelle en vriendelijke service!

Ik ben heel goed geholpen bij Auto Service Doorten! Een hele fijne service en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto!

een garage die zeggen wat ze gaan doen en dit ook uitvoeren

Reeds meerder auto's in onderhoud en ze komen altijd na wat ze zeggen tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Recent ook een andere bij hun gekocht en ook daar werd er snel en prettig gehandeld, en geen weken wachttijd zoals bij veel moderne zogenaamde kwaliteitdealers, ik beveel ze van harte aan

Service met oog voor de klant

Meedenken in klantgerichte oplossingen

Snelle service

Super bedrijf

Vriendelijkheid, behulpzaam, gewoon gaaf

Goed en professioneel geholpen.

Altijd vriendelijk en meedenkend personeel.

BBB

Behulpzaam, betrouwbaar en betaalbaar.

Top service

Wij waren hier in de buurt op vakantie en de waterpomp had besloten ermee op te houden. Na een telefoontje of ze tijd hadden konden we de auto neerzetten. Ik had gezegd, kijk maar, als hij met een paar dagen klaar is dan is t goed. Binnen 24 uur een telefoontje, de auto is klaar. Top geholpen, vriendelijk en correct.

topservice!

Uitstekend werk voor een normale prijs

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte