perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1987 onze eerste auto gekocht bij garage de Pee en gezien de service, klant vriendelijkheid en deskundigheid nog steeds een vaste en tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer toegankelijk bedrijf. De deur staat altijd voor iedereen open.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, mensen die bij problemen niet alleen in de computer kijken, maar die ook zelf nadenken. Bij mij in alle gevallen net zo lang zoeken tot ze het probleem gevonden en uiteraard opgelost hebben. Service en klantvriendelijkheid is ook goed.\r\nReden voor mij om de \"nieuwe\" (= gebruikte) auto ook bij hun te kopen.\r\nIk heb wel het idee dat ze niet altijd de goedkoopste zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets is teveek en alles is bespreekbaar. Goede service !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Goede en persoonlijke service, en advies gericht op het beste voor de klant. Prijstechnisch niet altijd even voordelig, maar dat wordt ruimschoots gecompenseert door de betrouwbaarheid en kwaliteit die het bedrijf levert.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemotiveerd en deskundig personeel.\r\nUitstekend contact met de klant.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Men denkt met de klant mee en zal niet aarzelen om een kostenbesparende reparatie te adviseren. Bijv. geen nieuwe radiator laten installeren in een occasion van 8 jaar oud, maar een tweedehands radiator erin zetten. Fijn personeel, zeer klantvriendelijk. Altijd gelegenheid voor een praatje en een bak koffie zal je altijd worden aangeboden. Meer dan 10 jaar klant bij dit bedrijf, en inmiddels de derde occasion hier aangeschaft (alle Citroën, 1e ZX, 2e Xsara en 3e Picasso). Een autozaak zoals een autozaak bedoeld is: de service van \'toen\' met de kwaliteit van de 21e eeuw. Niet de goedkoopste garage, maar we weten toch dat goedkoop duurkoop is?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en bevlogen bedrijf. Competente medewerkers die meedenken en altijd in oplossingen denken. Al denk ik \'n jaar of 18 klant, buiten mijn regio maar ik blijf er komen en zaken doen. Zegt genoeg !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote reparatie aan mijn auto laten uitvoeren, en dat is voor een goede prijs gedaan!\r\nHeb weer een superfijne auto terug gekregen.\r\nTijdens reparatie was vervangend vervoer geen probleem\r\nDus: een goed ambachtelijk bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier weten ze nog hoe het hoort!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet te geloven!\r\nIk ben al bij drie bedrijven geweest met de storing in mijn auto en ondertussen aardig wat laten repareren maar het probleem bleef.\r\nTotdat ik mijn auto bij Autobedrijf de Pee bracht, waar ik overigens keurig een vervangende auto (gratis!) meekreeg en mijn probleem was ik kwijt.\r\nHeel hartelijk bedankt hiervoor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit gezellige bedrijf biedt een goede service. Als klant ben ik erg tevreden hoe ik behandeld ben.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd meteen klaar en vergeten nooit een kop koffie aan te bieden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte zonneklep besteld en ontvangen. Verzendkosten waren hoger dan de gemaakte kosten (10 euro i.p.v. 6,75). Daar ging ik mee akkoord. De zonneklep was echter een defecte, daardoor nutteloos. Uitgebreid emailcontact volgde. Ik wilde mijn geld terug of alsnog een goede zonneklep ontvangen. Door de garage werd toegegeven dat er een breuk in zat, maar de zonneklep zou volgens hun wel functioneren. Dat was echter niet het geval. Al bij het openmaken van het pakket was me dat duidelijk. De breuk was duidelijk zichtbaar. Ik was echter bereid om met beide zonnekleppen naar de garage af te reizen zodat men duidelijk kon zien dat de zonneklep defect was, mits de reiskosten en de gemaakte kosten voor de zonneklep met verzendkosten vergoed zou worden als duidelijk werd dat ze mij een defecte zonneklep hadden verkocht. De garage was echter niet bereid om eventueel de verzendkosten en gemaakte reiskosten te vergoeden. Dat zegt genoeg over de \"betrouwbaarheid\"van dit autobedrijf. Nu gaat het maar over een klein bedrag (totaal 20 euro), maar juist daardoor zou ik een ieder willen waarschuwen.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!