goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke keer als ik aan mijn auto een jaarlijkse beurt laat uitvoeren merk ik dat ik goed en snel wordt geholpen tegen een prijs waar je niet de indruk van hebt het vel over je neus gehaald te worden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief en dat al heel veel jaren.\r\nAltijd vriendelijk en hulpvaardig personeel.\r\n

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service! Klantvriendelijkheid staat blijkbaar hoog in het vaandel. Snel geholpen en ook direct een vervangende auto gekregen.\r\nWarm aanbevolen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De Pee is een uitstekend autobedrijf, waar ze al jaren mijn auto prima onderhouden. Het personeel is vriendelijk en altijd bereid te helpen. Recent een occassion gekocht bij de Pee. Ik ben dik tevreden over de service en de geleverde auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf helpt je snel en adequaat.Het houdt helemaal rekening met de wensen van de klant. Vriendelijke medewerkers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Klant staat echt centraal, goede ontvangst, lekkere koffie. Aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij garage de Pee, Behulpzaam en eerlijke voorlichting.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen: deskundig, wordt goed meegedacht en geïnformeerd. En er is altijd een (gratis) leenauto beschikbaar.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, goede ervaring.\r\nZeker aan te bevelen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn bedrijf je wordt vriendelijk en goed geholpen en er is nooit onverwachts wat, altijd in overleg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonnder net bedrijf met snelle service en redekijke prijs
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige ervaringen met dit bedrijf. Zou het geen moment willen missen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ga al jarenlang naar deze garage voor de servicebeurten. Goede hulp gekregen.\r\nNa een aanrijding heeft men mij geholpen: opslaan auto, leveren vervangende auto, meedenken in aankoop auto en afleveren van aankoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn op een plezierige manier behandeld. Er werd ruim de tijd voor ons genomen. We houden er een goed gevoel aan over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij garage de Pee een occasion gekocht. Ik werd prettig ontvangen en mocht ook buiten de normale openingstijden komen om met de auto te rijden en om de auto op te halen.\r\nIk heb de indruk dat het bedrijf een goed product wil leveren. De garantie voorwaarden zijn goed.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb deze week een gebruikte auto gekocht,het is een hele goede service en ze weten waar ze over praten.\r\nbij de aanschaf kreeg ik een eerlijke en goede beschrijving van de auto.ik ben zeer tevreden over de behandeling en service,ik ga dan ook vaker naar hun toe voor eventuele onderhoud aan de auto,,ik raad aan iedereen aan om ook naar dit bedrijf te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige Volvo S40 laten inkopen en gelijk gekocht! prachtige en heerlijke wagen!!

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!