perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een ontzettend goed goed doorgesmeerd bedrijf, bij de mensen een big smile van oor tot oor, aan de balie correct geholpen, de mensen op de vloer gaf goede advies, werken hard en staan hun mannetje, top bedrijf, en ik zou zeggen voooral zo door blijven gaan, kwam zomaar binnen wandelen voor de airco, en reed weer weg met rillingen over me rug van de kou , zo goed deed hij het weer, toppertjes zijn het daar,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan niet anders dan heel positief zijn daar jullie voor mijn gevoel zeer klantvriendelijk zijn en goede kwaliteit leveren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk ontvangen en deskundig advies. Geen verassingen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is dat het gewoon keien van kerels zijn daar in de garage ze staan altijd voor je klaar ook met een kopje koffie.\r\nGa zo door garagebedrijf De Pee.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al klant vanaf een van de eerste uren en dat gaat best ver terug! Tot voor kort MIJN dealer! Zeker, met Niek de Pee best ernstige verschillen van mening gehad maar, zoals bij de weegschaal, je schoot er eens iets bij in en de volgende keer schipperde Niek weer iets in je voordeel. We kwamen elkaar altijd in het midden tegen. En dat was prettig zaken doen.\r\nOke: De technische kennis en deskundigheid was en is nog steeds perfect! aan het sleutelwerk mankeert het in dit geval niet!\r\nMaar in de structuur van het bedrijf in recentelijk e.e.a. veranderd. Aan de ene kant niet verkeerd. Alles verloopt iets meer volgens geordende banen. Aan de andere kant duidelijk minder klantvriendelijk! Daar waar vroeger ter plekke oplossingen werden bedacht blijkt dat ineens niet meer te kunnen. Klein onderhoud valt, althans zo voelen wij het, voor de Pee niet in een aantrekkelijke categorie. Zoals gezegd werd er vroeger een oplossing gezocht. Tegenwoordig niet meer. Je mag je voertuig weer meenemen en elders naar de oplossing zoeken!\r\nOmdat wij menen te voelen dat de belangen van de Pee tegenwoordig bij het op korte termijn snel omzet genereren liggen voelen wij ons er steeds minder thuis.\r\nMet de directie daarover een gesprek gehad. Ons gevoel bleef echter onveranderd. Simpele bandenwissel kan alleen als je tegen sky-high prijzen banden kiest. Niet meer tegen klantvriendelijke tarieven. En als dat niet helemaal bij je past: Neem de auto dan maar weer mee en doe er zelf je voordeel mee. En zo wordt je echtgenote met een ernstig beschadigde band weer de weg opgestuurd!\r\nSchaam je! Autobedrijf de Pee!\r\nDe strekking is duidelijk. Onze rijschool (en gezinsleden) rijden inmiddels in 5 auto\'s. We zullen ze zorgvuldig elders onderbrengen.\r\nHet neigt naar arrogantie als je op een dergelijke manier 5 auto\'s uit je bestand laat vertrekken. \r\nDat het wel degelijk goedkoper en klantvriendelijker kan: Geen 450 euro voor 4 banden maar 314,50 euro bij de concurrent! Dat scheelt ruim 30%! Wij zijn van mening dat ook autobedrijf de Pee dit had kunnen en moeten aanbieden. Kunnen: ja, willen? nee.\r\nZodoende Service een 3! Deskundigheid een 9 en prijs/kwaliteit een 7 (en dat alleen omdat we in het verleden wisten dat dit in balans was. Tegenwoordig niet meet. en dus had dit wellicht ook een 3 moeten zijn!)\r\nZe zeggen wel eens vroeger was alles beter. Dat is niet in alle gevallen waar maar het geldt wel degelijk voor Autobedrijf de Pee.\r\nSterkte! Jullie zullen het nodig hebben!\r\nmvg\r\nU.J. Bamberg\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant is koning bij de pee .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige sfeer, kwaliteit boven kwantiteit. Persoonlijke aandacht en goede service bij problemen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meer dan 20 jaar goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind Autobedrijf de Pee een heel prettig bedrijf: vriendelijk, meedenkend, eerlijk, adequaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer deskundige garage waar de klant een klant is. geen nonsens praatjes maar duidelijke en eerlijke communicatie. kom hier al jaren. Deskundig personeel. Je kan hier je auto voor een schappelijke prijs laten onderhouden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en betrouwbare sfeer. Naar tevredenheid een auto gekocht en ingeruild.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is super\r\n

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!