perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een nieuwe auto gekocht. Uitstekend bedrijf! goede service en heel klantvriendelijk! Ik zou al mijn vrienden hier aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan op dit moment niet anders zeggen, dan dat mijn indruk over dit bedrijf goed tot zeer goed is. Ontvangst en behandeling zijn zeer vriendelijk en niet al te zakelijk. Niet opdringerig. Men weet waarover men spreekt. Met andere woorden,de deskundigheid laat niets te wensen over. In een woord Prima!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben er nu twee keer geweest en allebei de keren ben ik keurig geholpen!\r\n\r\nHet is nog een bedrijf waar je persoonlijk geholpen word, de mensen kennen je nog en geven je een vertrouwd gevoel! \r\n\r\nDe monteurs weten waar ze mee bezig zijn en komen met passende oplossingen en zijn ook erg vriendelijk!\r\n\r\nWil je met een goed gevoel je auto laten repareren? Dan is dit bedrijf uitermate geschikt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was hier met een van onze bedrijfsauto\'s. Bult op een band. Werd direkt geholpen op een uiterst prettige manier. Hier kan men zich thuis voelen; en zij verstaan hun vak. Ga er gerust heen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring, klantgericht en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In aanvang wat problemen met de aflevering. Dit is later allemaal naar tevredenheid opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met onze Citroen BX19RD Break (1985) strandden wij met een lekke koppakking in Groningen. De Wegenwacht wilde, gezien de afstand en leeftijd van de BX, de auto niet naar onze woonplaats terugbrengen en adviseerde om hem naar een plaatselijk bedrijf te vervoeren en eventueel afstand van de auto te doen. Ik heb contact opgenomen met autobedrijf de Pee omdat ik eerst het advies van een Citroen-specialist wilde. Zij hebben tegen minimale kosten de auto opgehaald en een prijs-opgaaf gemaakt incl. een nieuwe APK (vast bedrag vooraf all-in) Gezien de leeftijd van de auto wilde ik geen \"open eind\" aan dit verhaal. De mensen van de Pee hebben de auto deskundig hersteld, en inmiddels rijd ik er al weer een paar weken mee. Dit bedrijf is een aanrader: deskundige, vriendelijke medewerkers en een duidelijk (kosten) verhaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede eerste ervaring met dit bedrijf, Top!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al klant bij Autobedrijf de Pee sinds 1987/88. Het feit dat wij al zo lang zaken doen is beoordeling genoeg!! Ik hoop nog vele jaren zaken te kunnen blijven doen met dit fijne en meedenkende Autobedrijf.

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!