Beste Erwin en familie, Wij bedanken jullie hartelijk voor het vertrouwen! Erg leuk dat we via onze website chat met jullie in contact kwamen en de auto na een uitgebreide kennismaking mochten klaarmaken voor aflevering. We hopen en verwachten dat jullie heel veel veilige en plezierige kilometers met deze Renault Megane gaan maken en zien jullie in de toekomst graag bij ons terug! Vriendelijke groeten namens het hele team, Arjan de Pee
Beste Piet, Fijn om zo'n vertrouwensband met je klanten te hebben. Wij bedanken je daar hartelijk voor en hopen het nog vele jaren zo te mogen houden! Vriendelijke groeten namens het hele team, Arjan de Pee
Beste Lizette, Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en bedanken wij u hartelijk voor de mooie beoordeling, maar zeker voor de relatie die we met elkaar zijn aangegaan. Een zaak van wederzijds vertrouwen, die alleen kan ontstaan als het 'gevoel' goed is. Wij wensen u heel veel plezier met de Opel Zafira en staan graag voor u klaar wanneer dat nodig is! Vriendelijke groeten namens het hele team, Arjan de Pee
Beste Ramon, Ondanks dat we veel auto's verkopen was deze Renault Mégane voor ons ook een bijzondere auto. Wij zijn dan ook blij dat de auto bij liefhebbers terecht is gekomen en wensen jullie nog lang en veel plezier van dit mooie exemplaar. Tot later, wanneer het nodig is! Vriendelijke groeten namens het hele team, Arjan de Pee
Beste Leon en familie, Een Renault Vel Satis verkoop je niet elke dag. Je wist dat ik, als uitgesproken fan en zelf ook berijder van zo'n bijzondere auto, 100% achter dit model sta en je liet je overtuigen. Heel vriendelijk dank voor het vertrouwen en we blijven ook in de toekomst graag voor jou en je dames klaar staan! Vriendelijke groeten namens het hele team, Arjan de Pee
van Utrechtweg 61 64
2921 LN Krimpen a/d ijssel
Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!