goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, service gericht bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd voor je klaar. Hier ben je nog echt klant en geen nummer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehandse auto Gekocht bij de Pee. Prijs kwaliteit was goed. Verder een prettige afhandeling en goed contact.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf een verademing
  • Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant bij De Pee, soms even bij een ander gesnuffeld maar al gauw weer terug gekomen omdat ik gewoonweg nergens maar dan ook echt nergens de klantvriendelijkheid, deskundigheid, vertrouwen en gezelligheid kan vinden zoals dit bedrijf te bieden heeft! morgen alweer de 6e auto ophalen die ik bij hun gekocht hebt en heb er weer alle vertrouwen in aangezien het bij de vorige 5 auto\'s aan niets ontbrak. Geen sluwe praatjes geen koeien met gouden horens. Gewoon waar het op staat! Het beste bedrijf waar ik ooit mee in aanraking ben gekomen, jongens bedankt! en we drinken weer gauw een bak koffie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst met garage de Pee in aanraking gekomen omdat deze in de buurt zit en ik nog even de koppeling wilde laten vervangen voor de grote vakantie. De auto kon binnen enkele dagen geholpen en dus met een gerust hart op vakantie. Vlak voor de Pyreneeën schoot de auto uit zijn 5e versnellingen daarom van de peage af en een grotere stad in om te kijken wat het zou kunnen zijn. Bij nader onderzoek blijkt de gehele onderkant van de auto onder de olie te zitten en zelfs de achterklep zit onder de olie. Maar dan krijg je op zaterdagmiddag in Frankrijk niets meer gedaan. Wanneer ik opnieuw weg wil rijden kraak alles en is de versnellingsbak overleden. Ik bel vanuit Frankrijk met de Pee en vertel de situatie en leg de oorzaak van deze ellende bij de laatste reparatie door hun uitgevoerd. Er is verder geen discussie en er wordt mij medegedeeld dat ze maandag met een ruilauto naar mij toe komen. In de tussentijd sta ik er dus maar en kan uiteindelijk met een taxi bij een verhuurbedrijf komen. Deze snappen de ernst en drijven direct de huurprijs op. Maar ik kan wel weer terug naar mijn vrouw en kinderen die al 4 uur op een parkeerplaats rondhangen. Dinsdagochtend wordt ik gebeld dat de auto over 2 uur verwacht aan te komen. Ik kan de huurauto inleveren (378,68 euro) en met de taxi terug naar de parkeerplaats. De ruilauto wordt eraf gereden en mijn auto met kraken en piepen erop. Wanner ik 2 weken later de ruilauto terugbreng is mijn auto alweer voorzien van een andere versnellingsbak en staat klaar. Er wordt uitgelegd wat er fout is gegaan en de toezegging dat ook de huurkosten van de auto in Frankrijk nog worden vergoed.\r\nIk krijg de autosleutels van mijn auto en wordt een prettige dag gewenst.\r\nIk ben natuurlijk erg tevreden over alle acties van de Pee.\r\nFouten kunnen gebeuren, wanneer men daarvoor uitkomt en directief oplossen aanbiedt merk je dat je met een echt bedrijf te maken hebt. Ik ben dus ook achteraf erg blij (hoe vreemd dat dan ook mag klinken na een dag ellende op vakantie) dat ik de reparatie bij hun heb laten doen ipv bij een beun de haas voor 100 a 150 euro minder. Kwaliteit betaalt zichzelf. een warme douche voor de Pee

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf met goed personeel.\r\nGeen onnodig verkooppraatje, niet door blijven zeuren, maar rustig afwachten.\r\nDit heb ik als erg prettig ervaren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is dat services hoog in het vaandel staat.

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!