voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig zaken doen en zeer goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage waarbij je een eerlijk advies krijgt. Omdat ik niet in directe omgeving woon staat er voor mij een gratis leenauto klaar die ik bij het terug brengen alleen hoef af te tanken. Na ontvangst van de prijsindicatie voor apk , onderhoud en reparatie is de auto gemaakt en viel de rekening zelfs lager uit dan de indicatie.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een renault clio gekocht uit 2013 diesel met 64000 km op de teller. \r\n\r\nEerlijke en fijne onderhandeling. Er aardig personeel, gaven ook echt vertrouwen. \r\nDe auto netjes afgeleverd gekregen diezelfde week nog (inclusief nieuwe distributieriem gezien deze binnen een jaar vervangen moest worden). \r\n\r\nEen goed en betrouwbaar autobedrijf dus. Ik ben in ieder geval superblij met de auto en de service die gegeven is, dus zeker aan te raden hier een auto te kopen. :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig! Er wordt de tijd genomen om iemand te helpen beslissen bij de aanschaf van een auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een vervangende auto bij De Pee terecht gekomen. Door de vriendelijke benadering en duidelijkheid tijdens het koopproces een zeer tevreden klant. Later nog een kleinigheidje dat vervangen moest worden. Ook dat is prima opgelost. De volgende keer weer naar De Pee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoewel het ging over de aanschaf van een zéér gebruikte auto met de vraagprijs van 450 Euro, werden we tòch op een plezierige manier ontvangen. Hoewel aan de auto niet veel door het bedrijf zou worden verdiend, kreeg ik zelfs de gelegenheid de Renault even op een brug te zetten om de onderzijde te bekijken. \r\n\r\nOok de administratieve afhandeling onder het genot van een kop èchte koffie was vriendelijk doch professioneel... \r\n\r\nKortom; Hulde!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al jaren klant en uiterst tevreden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een aantal keren telefonisch contact gehad voor de koop van een Clio met of zonder inruil van mijn eigen auto. De medewerking, meedenken naar mogelijkheden heb ik als erg plezierig ervaren. Helaas is het door de te lage marktwaarde van onze eigen auto niet tot een deal gekomen, maar we hebben met plezier kennis gemaakt met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot dusver alleen maar goed !\r\noverigens vandaag bij geruchte (eigenlijk dus fout! ) vernomen dat jullie opvallend duurder zouden zijn geworden de laatste tijd. \r\nheb zelf niet direct die ervaring!\r\nvertrouwd bedrijf!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring in het creatief oplossen van de problemen met mijn Citroen C5, nadat de Wegenwacht van de ANWB de auto naar hen had gesleept. Een traktatie waard.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze auto had wat kuren, een dag later zou het gerepareerd kunnen worden en zolang kregen wij een leenauto mee. Zijn ontzettend tevreden op de service die verleend wordt.\r\nNa de reparatie loopt de auto weer als een zonnetje.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, begripvol, doen niet meer dan nodig is !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant bij Autobedrijf de Pee.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service! Onwijs blij en tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het eerste contact-per telefoon- was meteen erg vriendelijk. Bij het bezoek werden we in een frisse ruimte gezellig ontvangen. De proefrit mochten we in goed vertrouwen afleggen en ja, de auto doet wat het belooft. Dit is eerlijk familiebedrijf waar je als klant persoonlijk behandeld wordt. Op mijn vragen via de chat op hun site werd meteen gereageerd, waardoor we snel een betalingsplan konden opstellen. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we onze auto met een grote gun-factor hebben gekocht. Het onderhoud is net als de auto scherp geprijsd, maar het allerbelangrijkst is natuurlijk het vertrouwen. Wij vertrouwen de jongens in hun informatie en werk. Zij vertrouwen ons op ons woord en afspraak. Fantastisch.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch geholpen vandaag door zeer behulpzame mensen die met je meedenken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een 2e hands auto gekocht bij Autobedrijf de Pee, prijs en kwaliteit van de auto is goed.\r\nEr was direct een plezierige ontvangst en met een goede technische uitleg van de auto.\r\nAutobedrijf de Pee is aan te bevelen, men doet wat men afspreekt, dit is echt TOP.

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!