perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, echt een aanrader! Geweldig bedrijf met kwaliteit en vriendelijk personeel!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf , zeer fijn geholpen \r\nToppie

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom prettig en snel geholpen. Tot de volgende keer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een plotselinge total-loss snel en flexibel aan een andere auto geholpen. Dit was zeker maatwerk, maar dat lijkt hier wel standaard!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Snelle service en goede reparatie!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het weekend drie producten in de webshop besteld, dinsdag al in huis. Het was keurig verpakt met een persoonlijk briefje. Uitstekende service!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je heb wel het idee dat je gewaardeerd word als klant staan altijd voor je klaar kijken deskundig naar je probleem ben wel een beetje geschrokken van het uur loon houd dit goed in de gaten juli hebben volgens mijn klanten in een bepaalden doel groep
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes, vriendelijk en deskundig geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wordt goed geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede garage die luistert naar de klantben oplossingsgericht denkt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een vriendelijke begroeting en een praatje, ze weten ook echt wie je bent, je voelt je dan ook echt welkom

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Langsgeweest voor een grote beurt, nieuwe banden, uitlijnen en wat kleine reparaties.\r\nGebruik gemaakt van een actie omdat ik net in Krimpen was komen wonen.\r\nAardige mensen, netjes van te voren gebeld met de prijsindicatie van het werk en netjes opgeleverd met extra uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlak voor de jaarwisseling bij dit bedrijf mijn auto ingeruild op een occasion. Prima deal kunnen sluiten. Prettig contact tot dusver, ook na aflevering. Komen afspraken na zoals ze besproken zijn. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf zeer deskundig zeker een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al circa 35 jaar een zeer tevreden klant bij de Pee

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbare bedrijf. Werd goed geholpen en kreeg op al mijn vragen antwoorden en wat er niet bekend was , werd uitgezocht . Top mensen...ook het personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo. Ik ben 806 en 17 jaar oud. Ik kom al een paar jaar bij de monteur van de Pee. Ik kan snel bij hem langs en afspraak is afspraak. Hij vindt mij vast lief en ik hem ook. Mijn broertje, Picanto, komt sinds kort ook. De monteur vindt hem ook lief maar ik vindt hem een vervelend klein broertje. Maar dat maakt niet uit, ook hij wordt altijd netjes geholpen. Nou, doei en tot de volgende keer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service.\r\nErg tevreden. Ga zo door mannen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring snel geholpen

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!