perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Fijn dat ik een leenauto mee kon krijgen, zo kon ik toch gewoon gaan werken terwijl mijn auto kapot was! Vriendelijke mannen die daar werken! \r\nHeel hartelijk bedankt weer!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Trekhaak geplaatst onder onze RX 400h.\r\nDit zou 1 dag duren, helaas was de auto niet klaar.\r\nDit werd de volgende dag.\r\n\r\nWel een gratis leenauto, (Toyota IQ die nogal afgetrapt is met een spiegel die omklapt tijdens het rijden en niet schoon is van binnen), gekregen maar daar hebben wij amper gebruik van gemaakt. Ik ben ermee naar huis gereden, ding voor de deur gezet en toen onze auto klaar was, is er weer mee naar de garage gereden. Niet om een IQ af te kraken maar dan rijdt onze eigen auto toch iets lekkerder...\r\n\r\nDe trekhaak is verder netjes geplaatst en er is een constante stroomdraad van voor naar achteren getrokken, voor de koelkast van de caravan.\r\n\r\nBinnenkort maar even alles testen!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kreeg goed advies, er werd tijd gemaakt en meegedacht. Het serviceniveau is goed, de mensen prettig!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen bij aankoop eerste auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd goede service de auto staat er weer goed op op de zomer wielen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemoedelijk maar professioneel autobedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, snelle, betrouwbare en vooral persoonlijke service!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij worden ‘altijd’ vakkundig geholpen, de Pee doet niet moeilijk over voor wie de kosten zijn, je kan altijd terugkomen maar wat ons vooral bevalt is de ongedwongen soms humoristische omgang met de klant. Alsof je thuis bent (bijna dan).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klantvriendelijk !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne garage waar je nog met een oude auto terecht kan. Gevraagde werkzaamheden deskundig uitgevoerd. Geven ook nog advies over de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige mensen. Weten waar ze het over hebben en niet zoals bij veel autozaken van die gladde verkopers.\r\nRaad jullie zeker aanbinden mij kennissen kring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Nette, duidelijke en eerlijke uitleg bij aankoop van een occassion.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst contact gehad via de app, via de site. Daarin goed contact gehad met Niels, alles uitgelegd aan hem en welke auto we mooi vonden. Over en weer gebabbeld en alvast een offerte gekregen.\r\nUiteindelijk langsgekomen na een paar dagen en de auto meegenomen voor een proefrit. Na een stevig robbertje onderhandelen met elkaar, uiteindelijk tot koop overgegaan van onze nu dus nieuwe auto en direct de inruil van onze oude auto.\r\nAl met al erg tevreden over de service van het bedrijf, met name Niels waarmee ik te maken had. En zijn er goed uitgekomen. Mede door de eerlijkheid en openheid naar elkaar toe, en uiteraard het goede gevoel dat we erbij hadden, zijn we voor Autobedrijf de Pee gegaan. Bedankt.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en klantvriendelijkheid

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij eerdere garage was geconstateerd dat roetfilter dicht zat en vervangen moest worden: kosten 1300 euro.\r\nBij de Pee werd vastgesteld dat de sensor van het roetfilter kapot was: kosten 300 euro. Tevens defecte kenteken lichtjes vervangen. Ben met zeer tevreden weggereden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel. Betrouwbaar.Goede service. Snel geholpen. Gratis vervangend vervoer. Dit bedrijf is een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig net bedrijf, ze hebben me snel geholpen en de auto opgehaald met oplegger. Duidelijke informatie gekregen over de reparatie op een rustige manier. Ze hebben echt tijd voor je.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en geven goed advies

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!