perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze nemen de tijd voor je en erg vriendelijke service!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, vriendelijk en zeer behulpzaam! Denken nog echt mee met de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. En ze maken tijd voor je. Ook al kom je zonder afspraak even binnen gelopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk, snel, goed verzorgt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij dit bedrijf en netjes geholpen, zonder opdringerig te zijn. Goed en op een vriendelijke, deskundige manier geadviseerd. Als de service op later termijn net zo goed is... chapeau!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderdeel online besteld, werd snel verwerkt en goed verpakt geleverd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring met Arjan, wij komen zelf ook uit het dorp en het was allemaal zeer vertrouwd.\r\nWij waren erg onder de indruk door de service en flexibiliteit door te kunnen leveren in 1 dag.\r\nWat jammer was is dat na ophalen auto en de rit naar huis (3km) het brandstof lampje ging branden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service! \r\n\r\nHad met spoed een auto nodig. Kwam puur uit toeval bij dit bedrijf terecht. Telefonisch genoeg vertrouwen gekregen op per direct te gaan kijken en niets leek minder waar. Auto stond al klaar bij aankomst met alle beloofde zaken van dien. Auto meegenomen en ook nog een hoop extra kleinigheidjes meegekregen (powerbank, veiligheidsset etc.)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een stukje rijden maar ik heb prettige ervaring bij de aanschaf van mijn tweedehands auto.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal prima, niets op aan te merken. Zelfs een kleine attentie bij de levering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kennis en deskundigheid, klantvriendelijkheid, eerlijkheid heeft Autobedrijf de Pee in een hoog vaandel staan en dat ervaar ik al vele jaren telkens weer . Ik heb heel veel vertrouwen in het bedrijf en zijn medewerkers. Dit geldt zowel voor het kopen van een auto, reparaties, onderhoud, APK, advies en informatieverstrekking. Indien het voor hen mogelijk is staat het bedrijf en zijn medewerkers altijd voor me klaar. Al met al een heel warm, fijn en betrouwbaar bedrijf en medewerkers waar ik heel blij mee ben!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, op zaterdag net na de middag gingen er 2 lampjes branden, waarvan 1 de motor was. Volgens serviceboekje gelijk naar een garage gaan. Ben direct naar Autobedrijf de Pee gereden en werd daar vriendelijk en snel geholpen. Kon na minder dan een uur wegrijden met een gerepareerde auto. Top service !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en snelle servise en goedkoper. Zeker een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte service en goede communicatie, de bestelde spullen zijn snel verzonden.\r\nAls één van de weinige leveren ze van Innotec de spuitbussen Spray Shine Polish voor een goede prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Innotec Polish gekocht voor schoonmaken van de motor en uitermate deskundig en vriendelijk ontvangen en geholpen in Capelle.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles weer naar wens

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn zo goed geholpen en blijven zeker terug komen.\r\n

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Online wonder zeem besteld.\r\nKeurig op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen perfecte uitleg en super auto’s hebben ze staan ik raad aan iedereen die wat zoekt en het staat hier te koop om te gaan echt super bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supersnelle service, zowel om de klant te woord te staan als de levering. Aanrader!!

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!