Eerlijk en klantvriendelijk!

Super tevreden over aankoop en afleveren van mijn auto! Een eerlijk en klantvriendelijk bedrijf. Ik kom hier zeker terug voor alle onderhoud:) Bedankt! Groetjes Chantal

Fijn, persoonlijk bedrijf met goede service

Alles perfect geregeld door topverkoper Niels

Vertrouwd !

Vriendelijke en deskundige mensen, die me geholpen hebben apk en grote beurt

Opnieuw 'n bijzonder goede indruk overgehouden van Autobedrijf de Pee in Krimpen aan den IJssel.

Klantgericht betrouwbaar familiebedrijf

Klantgericht en betrouwbaar familiebedrijf. Zeer tevreden over de kwaliteit en service die ze bij de Pee leveren: afspraak is afspraak en je bent hier zeker geen nummer! Heb hier vijf jaar geleden een Ford focus gekocht en die is de afgelopen vijf jaar keurig onderhouden. Ze adviseren realistisch in geval van tegenvallers bij onderhoud en denken mee in welke reparaties zinvol zijn en welke niet en communiceren daar helder over. Een leenautootje staat ook altijd klaar (wel zelf weer wat benzine in de tank gooien natuurlijk!). Deze week heb ij dezelfde auto ook weer terugverkocht omdat ik nu een leasewagen heb. Helaas eindigt daarmee voor nu de samenwerking, maar mocht ik ooit weer een auto aan gaan schaffen, dan kom ik bij ze terug!

Vriendelijk kundig service gericht

Bij autobedrijf van der Pee werken ze service gericht en zijn ze kundig in reparatie. Onze Volvo v70 uit 2009 rijdt als een zonnetje met de jarenlange goede service van het team. Ik raad dit bedrijf aan voor nieuwe en wat oudere auto’s.

Positieve en snelle hulp

Ze staan altijd klaar als je hulp nodig hebt. En zorgen dat je snel weer op weg bent.

Goede en eerlijke service bij het aankopen van een occasion. Mooi bedrag voor de auto. Meedenken met de vragen. Kan het aanbevelen.

Klantvriendelijk

werd goed geholpen nemen destijds voor je en geven goed en eerlijk advies

Heerlijke koffie en uitstekende service.

Korter dan boven kan ik niet zijn. Vertrouw op een lange band (niet alleen op een wissel van een zomer- of winterband!)

Prima!

Snelle afspraak, prettig geholpen, snel klaar, lekkere koffie😉

Autobedrijf de Pee is een zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk familiebedrijf

Het team verstaat super hun vak en ze staan altijd voor mij klaar en ik heb voor de volle 100% vertrouwen in hen. Het zijn heel fijne mensen, altijd een luisterend oor en zoveel mogelijk rekening houdend met hun klanten. Ik kan me geen fijner en beter autobedrijf/garage wensen.

snelle service !!!

Dank voor de snelle service, dat had ik niet verwacht, toch super bedankt!!

Fijne garage, kom er al jaren

Heb bij deze garage verschillende auto's in onderhoud gehad. Ervaring is dat ze meedenken in welk onderhoud / reparaties wel zinvol zijn en welke niet en daar helder over communiceren. Ook creatieve oplossingen worden aangeboden als hier naar gevraagd wordt. De berekende uurtarieven kunnen lager, maar kwaliteit is nu eenmaal niet gratis...

Goed en snel werk geleverd.

Weer prettig geholpen door team de Pee !

Goede en persoonlijke service

Auto gekocht bij de Pee. Verkoper luisterde goed naar mijn wensen en gaf eerlijk advies. Zeer tevreden!

Snelle levering van de rubber care flacon.

Ik zal wanneer ik wat nodig heb voor mijn camper zéker op uw website zoeken. Hartelijk dank voor de leuke en lekkere chocolade welke meegeleverd was. Met zijn tweetjes lekker van gesmuld. Groet Piet Schoolenaar Diemen

Positieve ontspannen verkoop!

Fijn bedrijf met eigenaar die meedenkt met de klant zonder hard te pushen.

Supersnel en voordelig!

Heel fijn om snel en attent geholpen te worden. Is nu de 2e keer dat we bestellen en wederom wordt het snel geleverd, netjes verpakt en een presentje in de verpakking dat gewoon het verschil maakt! Enorm tevreden en dus een dikke aanrader!

Goede service!

Ik ben goed geholpen. Duidelijke informatie en een betrouwbaar bedrijf.

Snelle verzending En lekker chocolaatjes erbij.

Vertrouwd

Ontzettend vriendelijk personeel. Zij houden je op de hoogte over evt extra onderhoud/reparatiekosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goede ervaring op de benzine na

Alles perfect 1 dingetje maar ik weet dat dat bij alle garages zo is. Maar ik vind er moet een volle tank benzine in de auto moet zitten, ik moest met spoed tanken ik kwam niet eens thuis en als je een nieuwe auto krijgt dan denk je niet het eerst aan tanken. dan denk je alles is goed en ook de benzine. Maak dan de auto 50 euro duurder. Ik heb mijn oude auto ingerolen maar met een volle tank benzine. Ik vind dat heel belangrijk De benzinemeter begon geluid voort te brengen dat ik met spoed moest tanken voor de rest was alles perfect alles werkt .

Kundig, uitstekende service en betrouwbaar! Ben erg blij met mijn nieuwe auto!

zeer prettige ervaring

Gisteren tot onze grote tevredenheid onze auto hier ingeruild en een prachtige occasion gekocht. Prima prijs, net bod op onze inruil en geen extra onverwachte kosten. Fijn zaken gedaan. Ik kan Autobedrijf de Pee van harte aanbevelen!

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!