Snel en goed

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Wat kan je meer vragen? Chocolade uiteraard....en die zat er ook bij als dank voor de bestelling 😀

Fantastisch

Reparaties worden pas na telefonisch contact uitgevoerd. Er wordt meegedacht met de beste oplossingen voor de klant.

Prima geholpen, en een leuke leenauto

Zoals gebruikelijk ben ik weer prima geholpen. Eerlijke informatie, goed advies. En ik vond de ion ervaring ook leuk.

Attent, duidelijk en goede service

Zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit en betrouwbaar

Heel gemoedelijk en vertrouwd

Was een zeer informatief en fijn gesprek met Niels de Pee.

Goed zo doorgaan

Fantastisch

Hier zijn mensen bezig die liefde en passie voor hun vak en alles om zich heen hebben. Met een open visie, brede oriëntatie en interesse in hun gesprekspartner.

klant vriendelijk en deskundig!

Super tevreden.

Snelle service. Leuk presentje bij bestelling. Erg positief!

Wordt altijd heel goed geholpen.

Ze denken met je mee.

Prima service.

Mijn auto werd bij mij opgehaald en na de servicebeurt weer netjes in de garage gezet.

probleem keurig opgelost zoals ik daar altijd gewend ben

Stankprobleem snel en goed opgelost door het reinigen van het ventilatiesysteem en een nieuwe filter en dat alles voor een keurige prijs.

Goed en efficiënt geholpen

Goed afgesproken, afgeleverd, gemaakt en op afroep - “hij is klaar hoor u kunt hem koMen halen!” - weer opgehaald. Vriendelijk personeel.

Supersnel!

Bestelling verliep soepel. Supersnelle levering. Dank voor de goede service en graag tot een volgende keer.

Bestelling vlot ontvangen. Er zat bij de bestelling ook nog een flesje wijn en chocolade! Top.👍

Prima bedrijf!

Scherpe prijzen op de webshop, snelle levering en ook nog een kleine attentie in de doos. Zou er zo weer bestellen.

Snelle service, verstand van zaken, vriendelijke mensen

Snel geholpen, prima werk

Uitmuntende service

Snel, correct en netjes. Top werk van dit bedrijf.

Never change a winning team

Eerlijk advies, vakkundige mensen. Niks veranderen

Personeel staat altijd direct voor je klaar.

Als je iets hebt aan je auto en je gaat langs, dan word je direct geholpen. Bij een onderhoudsbeurt, word je altijd gebeld over wat er eventueel aan de hand is en wat de kosten gaan worden. Ook een duidelijk advies over wat nog niet direct noodzakelijk is, maar wat er wel zit aan te komen.

Hier een auto kopen is een feestje!

Goeie inruil voor onze oude auto, enthousiaste medewerkers, alle papierwerk snel en netjes via de mail, keurig afgeleverde auto, schoon, volle accu (elektrische auto) en allemaal kadootjes erbij!

Snelle levering.

vlot van bestelling tot levering bijgevoegde attentie was leuk

Super goede service

Ik werd verwacht, de leenauto stond klaar. Benadering was persoonlijk en to the point. Offerte werd vooraf besproken en was in overeenstemming met uiteindelijke rekening.

Perfect en snel

Accuraat en snel

Snelle levering en goede prijs, met prima service

Zeer attent bedrijf

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!