Alles klopte.

Zeer snelle service Zelfs met de feestdagen en Corona

Aardige verkoper, goed prijs, goede service

Aardige verkoper, goed prijs, goede service

Prima Service

Prima service en zeer vindingrijk in oplossing van mijn buitenspiegel probleem

Meedenkers !

Bedankt mannen voor het herstellen van mijn zoon zijn auto. Geeft vertrouwen!

Super!

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen

Super!

Ik wilde een bestelling doen via internet, maar het lukte me niet helemaal. Heb contact opgenomen via de telefoon. De telefoon werd meteen opgenomen, Ik werd vriendelijk te woord gestaan, er werd duidelijke uitleg gegeven over hoe ik de bestelling kon plaatsen. Super! Nu alleen nog wachten op het pakketje!

Top dienstverlening en super klantvriendelijk

Wat een fijn bedrijf. We maakten kennis door de aankoop van een jonge gebruikte auto. Klantvriendelijk, top aflevering! Wat opviel was dat er alle tijd was voor ons, ondanks de drukte.

Heel klantvriendelijk en betrouwbaar autobedrijf

Zeer klantvriendelijke medewerkers die altijd voor je klaar staan met prima advies en hun deskundigheid waarin ik alle vertrouwen heb.

Netjes geleverd.

Goed afgehandeld.

Prettig ontvangst

Een leuk familiebedrijf dat op een geduldige manier meedenkt in de aanschaf van auto.

Vriendelijk realistisch

Vriendelijk personeel geen rare ex BTW vraagprijs .vriendelijk en eerlijk geholpen de nadelen worden ook benoemd voor alsnog een positieve indruk ga zo door.

Netjes te woord gestaan

Erg netjes telefonisch geholpen. Bedrijf was eerlijk over levertijden, ze kunnen er ook weinig aan doen dat PostNL niet doet wat ze beloven. Hij adviseerde verzending met DPD omdat dit momenteel ietsjes sneller ging.

Trage levering niettegenstaande 8,75 euro bezorgkosten.

Als een bedrijf 8,75 euro bezorgkosten vraagt,dan verwacht men op zn minst 24u levering en niet 2 dagen later. Conclusie: ontevreden klant.

Fijn team, met deskundig personeel!

Al een aantal jaar komt bij dit bedrijf en erg tevreden!

Supersnelle en correcte service en bezorging!

Foutloos aan topsnelheid en scherpe prijs.

Goede dienstverlening

Nvt

Geen haast

Goed geslaagd, goede service!

Supersnel en goed geholpen

Er werd snel en inhoudelijk gereageerd op onze vraag over een beschikbare auto en kregen er gratis advies bij. Ook was men bereid om als we dat zouden willen een auto voor ons te gaan zoeken. Dat was gelukkig niet nodig, we kozen voor de gevonden auto. Er was alle begrip voor dat we de aflevering graag aan het einde van een vrijdagmiddag wilden, men had alle tijd voor ons. Op naar veel veilige en betrouwbare kilometers.

Professioneel en betrokken

De reperatie werd prossioneel en betrokken uitgevoerd. Hulde!

Heel goed!

Vriendelijk geholpen, zoals altijd. Helder over welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Uitstekende serviceverlening

Ik was al even op zoek naar een tweedehands elektrische auto. Autobedrijf De Pee kwam mij op internet meteen over als een terzake kundig bedrijf. Contact gezocht, wat ook meteen goed beviel, maar door de coronaperikelen kwam een bezoek er niet van. Nu dan wel, na hernieuwd contact via de telefoon. Ik werd zelfs door een medewerker bij het station opgepikt! Verkoper Niels nam uitgebreid de tijd om me werkelijk over alles wat bij de aanschaf van een elektrische auto komt kijken, voor te lichten. Ook bij de proefrit ging hij mee om het gebruik toe te lichten. Hierna spijkers met koppen geslagen en de koop afgerond. Door de uiterst vriendelijke, correcte en meedenkende houding van het bedrijf was dit een bijzonder positieve ervaring.

Correct

Correcte afhandeling pakje geleverd zoals afspraak Dat is service

Heel vertrouwd

Kom al weer een paar jaar bij de Pee. Zij kennen mijn auto, zijn heel vriendelijk. Houden je op de hoogte omtrent extra kosten. Ik heb vertrouwen in autobedrijf de Pee.

Snelle & betrouwbare service.

Werd vriendelijk geholpen en alles top geregeld. Binnen 5 dagen kon ik mijn auto ophalen. Zeker een aanrader!

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!