Laden reviews...
113 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke team en de heldere communicatie. Waardering gaat uit naar eerlijke adviezen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De reviews spreken over betrouwbare service, snelle levering en klantgerichte aanpak. Al met al wordt de ervaring als vertrouwd en bevredigend omschreven.
Goede service.
16 April 2026
Marc
BRUNSSUM
Word er altijd goed geholpen geen poespas wat het is is het
7 April 2026
James
HELLEVOETSLUIS
Goed geholpen Auto optijd weer klaar En zelfs nog wat extra dingen gemaakt die ons niet waren opgevallen Dus zeker een aanrader om heen te gaan
4 April 2026
Norbert
Gouda
Ze nemen de tijd voor je en kijken of ze je kunnen helpen en eerlijk zijn ze ook houden zich aan de afspraak
2 April 2026
Mirjam
Alles optijd geleverd
29 March 2026
Iwan
Veghel
Vlot kunnen bestellen. Goed verpakt verzonden. Vlotte levering en waar nodig (factuur) snel aangepast. Leuk ( vrije keuze ) gratis presentje.
24 March 2026
ACI
Oud Gastel
We werken heel vriendelijke en hartelijk ontvangen. We hebben met heel veel vertrouwen onze nieuwe auto gekocht en onze vorige auto ingeruild.
22 March 2026
Wouter
Maarssen
Ze gaan niet direct uit van de meest kostbare reparatie maar denken mee over andere passende oplossingen en lopen graag iets harder voor je.
18 March 2026
Jo
Krimpen aan den IJssel
Goed produkt, goed verpakt. Inclusief lekkere chocolaatjes. Volgende keer bestel ik weer bij de Pee
15 March 2026
Bas
Lzw
Duidelijke afspraken en snelle service
8 March 2026
Haroen
's-Gravenhage
Goed geholpen
6 March 2026
Peter
gouda
Snelle levering van een goede communicatie
6 March 2026
Peter
Den haag
Hier voor de tweede keer een auto gekocht. Medewerkers denken mee, nemen de tijd en kennen hun auto's. Op elke vraag een duidelijk antwoord. Ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en hebben simpelweg passie voor hun vak. Dat voelt goed.
4 March 2026
Jojanneke
Rotterdam
Bij autobedrijf de Pee ben je geen nummer, maar een mens.
1 March 2026
Nicole
Zoetermeer
Bij De Pee zijn ze deskundig en bovenal eerlijk over de staat van de auto. Geen gerommel bij APK-keuringen, maar eerlijke adviezen waarbij al een jaar met je vooruit gekeken wordt. Het geeft mij het gevoel dat de staat van de auto helemaal onder controle is. Ik kom hier al tientallen jaren en dit gevoel klopt al tientallen jaren. Echte vakmensen!
26 February 2026
Peter-Jan
Berkel en Rodenrijs
Prettige ervaringen
25 February 2026
Rick
Krimpen aan den IJssel
Het was een verademing om in contact te komen met Autobedrijf de Pee, een bedrijf wat eerlijk is een met je meedenkt. Ik heb bewust even gewacht met het schrijven van deze beoordeling, mijn auto heb ik drie maanden geleden gekocht en ben er nog steeds heel erg blij mee! Mijn elektrische renault zoe rijdt als een zonnetje, het is mijn eerste auto. Julian en Arjan namen de tijd voor mij, al was ik er zelf snel uit. Dit voelde meteen goed. Voor een vriendenprijsje kon ik een extra laadkabel overnemen zodat ik ook thuis kan opladen. Helemaal happy!
25 February 2026
Goed en betrouwbaar
19 February 2026
Matthijs
Capelle aan den IJssel
Uitstekend geholpen bij aanschaf van onze auto
11 February 2026
John
Capelle aan den Ijssel
Goed ontvangst, duidelijke uitleg, fijne mensen.
4 February 2026
Yvonne
Alphen aan den Rijn
30 January 2026
Henk
Staphorst
De contacten met autobedrijf De Pee hebben we als zeer prettige ervaren, het voelde als thuiskomen. Zeer deskundig advies en er werd goed met ons meegedacht.
19 January 2026
Sharella
Gouda
Hartelijke ontvangst en een mooie auto gekocht. Een betrouwbaar bedrijf! Ga zo door!
19 January 2026
Adrie
Werkendam
14 January 2026
T.P. van der Hoek
Nieuw Amsterdam
Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist.
Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!
van Utrechtweg 61 64
2921 LN Krimpen a/d ijssel