Al jaren klant nog steeds tevreden!

De service is perfect! wordt altijd goed geholpen, ik ben al jaren tevreden top! Dank jullie wel voor alle goede zorgen! Ik ben een tevreden klant !

Goede inzet.

Snelle en goede service

Mijn eerste auto heb ik bij de Pee gekocht. Ze dachten erg met mij mee en ik kon al binnen 1 week mijn auto halen. De prijs en kwaliteit is top, erg blij met mijn auto!!

Prettig geholpen door deskundige vakmensen!

De auto was weer snel klaar met de apk en de vervanging van de remschijven. De vakmannen van De Pee komen afspraken na, doen wat nodig is en denken goed met de klant mee. Eerlijk gezegd ben ik met jarenlang klant-zijn niet anders van ze gewend.

Goede communicatie en fijn assortiment

Snelle service en levering

prima service, snel geholpen.

Prettig

Prettig. Problemen zijn er om op te lossen.

bij levering ook 2 stukje's ,leuk toch.l! Snelle levering

klaar terwijl u wacht

Auto had op korte termijn een akp nodig, dit kon snel geregeld worden. Kregen duidelijke uitleg en werkzaamheden werden snel opgepakt.

Duidelijke website met nette prijzen

Een duidelijke website met nette prijzen. Goederen waren snel verzonden

Super!

Altijd correct en keurig.

Zeer goed geholpen.

Nvt

Super behandelt

Bestelling op tijd bezorgd

Prima produkt, goed verpakt en snel verstuurd !

De uiteindelijke levering van mijn bestelling duurde wat langer dan verwacht/gehoopt, maar dat lag absoluut niet aan Autobedrijf de Pee! Zij hebben namelijk mijn bestelling netjes op tijd verstuurd, zoals het ook hoort, prima verpakt, dus daar lag het absoluut niet aan ! Wederom een probleem bij Post.nl.

Staan Altijd voor je klaar !!

Geweldig bedrijf met veel expertise. Ze staan altijd voor je klaar.

Fijne communicatie & goed advies!

Goed geholpen door de collega's van De Pee. Alles werd van te voren overlegd. En weer met een goedgekeurde bus de deur uit!

Keurig geregeld. Niet echt goedkoop meer zou ik zeggen.

Goede service, aardige eigenaar

Voor apk gebracht omdat mijn eigen garage geen tijs had. Leuke, grappige eigenaar en goed geholpen. Kon er op wachten en was zo weer de weg op. Prijzen ook goed. Aanrader.

Snel geleverd

Snelle service, goede communicatie . Een extra presentje bij de bestelling. Leuk!

Meedenken met klanten staat voorop

De prettige communicatie over de werkzaamheden inclusief de mee- en tegenvallers bevielen mij erg goed.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede service

Super!

Een nieuwe auto kopen is altijd spannend. De vraag hoe open en eerlijk de verkoper gaat zijn en hoe transparant de verkoper gaat zijn. Ik moet zeggen dat ik vanaf het aanvragen van een proefrit erg vriendelijk geholpen werd. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en een goed en duidelijk verhaal over de auto en verkoopproces. Ook ben ik goed geholpen met het inruilen van mijn oude auto. Al met al een super goed gevoel aan overgehouden. Fijn om geholpen te worden door mensen met passie die staan voor een eerlijke transactie.

mooi product ontvangen voor een goede prijs.

dubbele boden voor onze reneault zoe ze40 bose door de paas dagen wat vertraging van de levering. maar zeer tevreden nu het in onze auto zit.

Goede aanbieding, kwaliteits materiaal van Innotec

Bestelling met een smakelijke verrassing

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!