Topservice, vriendelijk en betrouwbaar.
Ik ben zeer tevreden over deze garage. Uitstekende service, eerlijk advies en alles is professioneel uitgevoerd. Zeker een aanrader!
24 July 2026
Olga
Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 591 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Enkele klanten roemen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en duidelijke afspraken. Reparaties werden goed gecommuniceerd en er kwam een leenauto beschikbaar. Het advies wordt als eerlijk en professioneel ervaren, wat bijdraagt aan een positieve algehele ervaring. De feedback laat zien dat klantgerichte service en betrouwbaarheid consequent zijn.
24 July 2026
Olga
Oss
Helder, duidelijk en transparant. Nette tarieven, en goede service.
20 June 2026
Elberko Exclusive
Oss
Een garage is in het algemeen natuurlijk niet de favoriete plaats voor je portemonnee, maar het helpt als de mensen meedenken, vriendelijk zijn, goede uitleg geven, zich aan duidelijke afspraken houden, begrip hebben en vooral service verlenen. Dit heb ik allemaal bij garagebedrijf de Kantsingel BV. in Oss ondervonden. Een blijvertje dus. Ga zo door!
30 March 2026
Jacqueline
Oss
Reparatie uitgevoerd aan de auto, waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden van de gemaakte vorderingen. Daarnaast prettig contact met de receptie en natuurlijk het gebruik van een leenauto.
16 March 2026
Jack-lisette
Oss
Hele goede ervaringen . Net en meedenkend personeel en besteden aandacht aan de auto zeer zeker goed advies en eeeeecht geen prutsers
5 December 2025
Geert
Oss
Denken goed mee en zijn reëel. Jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten.
21 November 2025
Joop
Maastricht
Als er iets is met mijn auto, altijd een eerlijk advies op maat. Ze denken met je mee. Je kunt altijd geholpen worden!!!!! Top team en Top service
14 July 2025
Marése
Oss
Al jaren prima service ervaring
31 May 2025
Geert-Jan
Oss
Ze maken altijd tijd voor me vrij en proberen me altijd zo snel mogelijk te helpen
2 May 2025
Barbara
Vriendelijk, correct, klantgericht
23 April 2025
Henk
OSS
Mijn auto is hier al jaren in onderhoud. Topbedrijf! Een vertrouwde garagehouder is goud waard. Het is 50 km rijden vanuit mijn nieuwe woonplaats naar de Kantsingel, maar die rijd ik met alle plezier gezien mijn auto hier in goede handen is! :-)
3 February 2025
Remy
Eindhoven
Prima garage waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden die ook worden nagekomen
14 January 2025
Jack-lisette
Oss
Had problemen met de koelvloeistof en ben geen klant. Ben uitstekende en snel geholpen nogmaals dank.
14 November 2024
AHM Nelissen
Hoevelaken
Afspraken worden nagekomen en snel en vakkundig uitgevoerd. Service staat hier hoog in het vaandel
8 November 2024
Arjan
Zoals gewoonlijk geweldige service
31 October 2024
Geert
Oss
Bij een garagebedrijf kunnen ze mij als leek alles wijsmaken. Ik heb daarom altijd het gevoel dat ik opgelicht word. Maar niet bij de Kantsingel. In dit bedrijf heb ik veel vertrouwen. Het personeel is kundig en vriendelijk en mijn auto wordt altijd netjes gemaakt. Aanrader dus!
29 October 2024
Peter
Elst
Vele jaren goede samenwerking in en met dit garagebedrijf
14 October 2024
Taco
Oss
Mijn cabrio moest een APK hebben, maar had ook te maken met een hardnekkige lekkage. Bovendien liep de motor erg haperend en sloeg zelfs af en toe onverwachts af tijdens het rijden. Uiteindelijk zijn alle oorzaken gevonden en alle problemen opgelost. De cabrio rijdt weer als een zonnetje, zeker als de zon schijnt :-)
9 September 2024
Petrik
Oss
goede advisering bij autoaanschaf, goede hulp bij reparaties en onderhoudsbeurten.
25 April 2024
Jeroen-Helene
Oss
Voor de apk moesten veel kosten gemaakt worden. In overleg afgesproken om deze kosten toch te maken. Er was een goede prijsinformatie gegeven.
19 April 2024
Jan
Goede ervaring mee
17 April 2024
Thomas
Ravenstein
Was goed, is goed en hopelijk blijft dat zo.
2 April 2024
W Steenbakkers
22 March 2024
Machiel
Geertruidenberg
Prima service bij grote/kleine beurt en APK. Alles geregeld voor goede prijs
19 March 2024
Joris