Heel goed. Aardig en servicegericht personeel.
jarenlang onderhoud aan bedrijfsauto\'s en prive-auto\'s van Ten Have WaterAdvies en Allround Diving. uitstekende technische kennis, persoonlijke behandeling en snelle service
Een bedrijf met een erg persoonlijke benadering,vriendelijk, attent en deskundig personeel en altijd een goede en snelle afhandeling van zaken.
Goed en betrouwbaar autobedrijf,snelle service en je wordt vakkundig geholpen.
ik heb mijn eerste auto er gekocht, en heb nog nooit ergens anders een auto gekocht! ze staan altijd voor mij klaar. Ondanks ik een drukke baan heb ze staan klaar en denken met mij mee.
Een voorbeeld voor meerdere autobedrijven. Goede service en communicatie naar de klant toe. Het bedrijf komt zijn afspraken na en geeft duidelijke informatie over de Reparatie en de kosten ervan. Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en dat is het probleem waar meerdere autobedrijven mee kampen... een slechte tot geen service!!
Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en volgens mij is dat het grootste compliment dat ik dit bedrijf geven kan.
Het bedrijf staat gelijk als ik wat met auto heb, dat vind ik heel fijn.
Het probleem bij mijn auto kon door andere garagebedrijven niet opgelost worden. Bij Overweg wel. Zeer positief
Goede afspraken, snelle, goede service, persoonlijke benadering.
Goed bedrijf en deskundig personeel,heldere informatie naar klant. Heb een goed gevoel als ik hier weg ga. Natuurlijk zijn beurten en onderdelen niet goedkoop meer tegenwoordig, maar hier wordt ook openheid in gegeven.Is zeker concurerend t.o.v. andere bedrijven. Hou dit vast, want er zijn ook slechte voorbeelden in de auto branche.
In deze tijd een onvoorstelbare klantvriendelijkheid. Bij het inruilen van mijn oude Toyota kwam ik er achter dat er twee artikelen per ongeluk achtergebleven waren. Zonder onkosten heeft de eigenaar Frank Overweg de spulletjes in een pakketje (zonder verdere onkosten te rekenen) verstuurd. Vanmorgen kwam ik er achter, dat aan de trekhaak van genoemde auto nog onderdelen voor de Twinnyload zaten. De auto was verkocht maar de heer Overweg vond in zijn bedrijf nog een setje voor de Twinny en beloofde ook deze, zonder verdere onkosten op t sturen. Het gaat me niet om het feit of iets gerekend wordt of niet, het is de vanzelfsprekende service, wat de heer Overweg drijft. Kom daar in deze tijd maar eens om!! Geen 10 maar een 11 !!
Ik heb uitstekende ervaringen met dit bedrijf! Goede service
Vlotte manier van zaken doen. Geen loze praatjes. Prettige medewerkers.
Rijksstraatweg 94 96
8121EG Olst