Erg leuk om een auto te kopen!

lekker recht door zee, duidelijk over wat er wel of niet kan. Auto snel geleverd, we rijden er nu heerlijk mee rond:)

Kun je met gerust hart een auto kopen of aanbieden voor reparaties !

Prima !

Goed geholpen en hele aardige mensen!

Hele goede service en aardige en behulpzame mensen. Ik ben erg blij met de auto die ik gekocht heb!

Top partner voor ons wagenpark

Wij hebben voor ons bedrijf diverse auto's en bussen aangeschaft bij Autobedrijf Frank Overweg. Ze luisten altijd goed naar onze wensen en vinden altijd een passende auto. Al het onderhoud wordt ook door ze uitgevoerd. Dit is ook altijd erg goed verzorgd en we worden altijd eerst even netjes gebeld wat de te verwachten kosten zijn. Voor ons al jarenlang een erg fijne partij om mee samen te werken.

Uitstekend.

Heel goed overleg mogelijk. Waardering voor de klant. Het bedrijf neemt de moeite om ‘naar de klant toe te komen’. Erg klantvriendelijk en gelijkwaardige communicatie.

Fantastisch bedrijf, ouderwetse goede service aanrader voor aankoop en onderhoud

Frank en Pim en natuurlijk ook de mannen van de werkplaats, zijn en erg aardige mannen en komen de afspraken gewoon na, dat lijkt misschien heel gewoon maar ik vindt het nog steeds heel bijzonder. Ook bij een calamiteit kun je op de mannen van Overweg rekenen:-) Dus koop met een gerust hart een auto bij team Frank Overweg waarna deze in prima staat kan worden gehouden door de vakkundige mannen van de werkplaats.

De auto is prima naar het zin

Ik had door omstandigheden snel een goede kleine auto nodig. Overweg had hem staan. Proefrit,kopen,rijden en tot op heden zeer tevreden met het karretje.

Gevraagd, gezocht, gevonden

Was op zoek naar een andere auto, mijn wensen doorgegeven er is een passende auto gevonden voor mij. Na proefrit helemaal tevreden, fijn bedrijf. Uiteraard auto gekocht.

Kwaliteit en Service zijn een standaard!

Ik ben al jaren klant, top team! Top service! Top kwaliteit! Staan altijd voor je klaar.

geweldig

goed geholpen door Frank duidelijke communicatie

Deskundig en vriendelijk personeel. Goede voorlichting. Goede auto gekocht.

Top garage

Goede ervaringen prima service gezellig klant is koning

Betrouwbaar in de afspraken en zeer klantvriendelijk

Gaven alle ruimte om de auto te testen en een keuze te maken, oa door gelegenheid te bieden de auto een paar uur mee te nemen. Vriendelijke en meedenkende medewerkers. Een prachtige auto gekocht!

Uitstekend en kundig worden reparatie uitgevoerd

Ik ben al vele jaren klant bij Vader en Zoon Overweg tot volle tevredenheid. Maar zeker ook over de uitgevoerde werkzaamheden door de monteurs.

Duidelijke afspraken en netjes geholpen

Een autobedrijf met mensen die passie voor auto's hebben en de zaken graag goed regelen.

Heb bij Autobedrijf Frank Overweg een auto gevonden die ik zocht. De verkoop en inkoop van oude auto verliep bijzonder prettig. Zowel Frank als Pim hebben passie voor auto's en regelen graag de zaken goed. Kortom een hele fijne ervaring, dankjewel !

Heel klantvriendelijk

Worden altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Perfecte service en voelen goed aan wat de klant wil.

Je hebt bij Frank en Pim, weinig woorden nodig wat je wil. Ze zijn zeer service gericht en vlot in uitvoering. Top bedrijf.

Prettig contact en duidelijke afspraken.

Goed ontvangen en te woord gestaan. Afspraken werden goed nagekomen. Met plezier daar een auto gekocht en kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Een mooi en goed garagebedrijf!

Eerste contact was met Frank door de telefoon, daarna volgende mijn bezoek ondanks wat ik door de telefoon tegen Frank had gezegd een eind rijden vond.... Ben door Pim ontvangen met koffie en kan niet anders zeggen een vakman met passie voor auto's en oog voor kwaliteit. Op erg prettige manier zaken gedaan en een onwijs dikke Z4 gekocht waar ik nu na 34 dagen en 1800km mezelf alleen maar lekkerder en lekkerder in ga voelen, wat een (h)eerlijke auto. Deze garage, dit mooie familie bedrijf krijgt van mij dan ook verdiend de maximale score. Groet Gerrit

Service en kwaliteit met HOOFDLETTERS

Al jaren klant van Autobedrijf Frank Overweg naar volledige tevredenheid! Kwaliteit, service en prijs prima in verhouding.

Fijn advies met vlotte service.

Een prettige samenwerking bij de aankoop van een nieuwe auto. Ze spelen goed in op de wens van de klant.

Uitstekend!

Gezellig, betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf. Zoekt u een auto garage? Dan is Autobedrijf Frank Overweg zeker een aanrader!

Goede service en betrouwbaar

Zeer vriendelijk Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service