Ervaringen zijn positief.
Keurig bedrijf. Men komt afspraken netjes na. Omdat een onderdeel voor onze auto iets later kwam dan verwacht, kon de aflever datum niet worden gehaald. In overleg met Overweg werd onze net aangekochte occasion daarom met autotransporter op een adres afgeleverd, dat voor ons veel dichterbij was. Een prima oplossing.
Goede service. Mocht ik pech hebben met de auto,word ik direct opgehaald en kan ik een leenauto meenemen. Auto wordt altijd prima gemaakt.
Bij Frank Overweg, ben je altijd snel weer onderweg.
ze helpen je ook als je om half twaalf \'s nachts een fiets uit je auto wilt halen
Prima, goede service, flexibel, afspraken worden nagekomen
Ik ken dit bedrijf al jaren als betrokken, eerlijk en betrouwbaar.
Snelle service en handelen ook alle bijkomende rompslomp voor u af!
iemand die zijn woorden nakomt
Een zeer gerenomeerd bedrijf waar je nog gewoon zo naar binnen kunt stappen en de klant nog koning is. Ik had pas geleden een auto gekocht en de kachel werkte niet naar behoren en aangezien ik de auto zo had gekocht werden kosten noch moeite niet berekend en dat noem ik nog ouderwetse service met een hoog gehalte !! Dus mensen ik raad u aan om hier zeker eens een bezoekje te brengen voor zowel onderhoud of het kopen van een auto !! Dit is mijn ervaring met autobedrijf Frank Overweg...
goed.
Gastvrij, soms ook een lekkere kop koffie en prima service
Frank Overweg Den Nul
Rijksstraatweg 94 96