Super!!!!!!!!!!!!!!!!
Goede ervaringen wordt altijd goed en indien mogelijk snel en vakkundig geholpen
Stond langs de kant van de weg in wijhe met een lekke band. Frank opgebeld en kwam direct te hulp. Top service
altijd hele goede service
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat u er correct wordt behandeld en een vlotte service.
Gewoon goed.....
Wij hwbbwn hier goede ervaringen mee zowel voor aankoop , reparatie als APK Je wordt er snel en vriendelijk geholpen en de service is ook prima
Goeie ervaringen, klantvriendelijk, netjes en duidelijke communicatie richting de klant.
Een goed en eerlijk bedrijf en klantvriendelijk
aankoop andere auto
In één woord; TOPBEDRIJF!
Vooraf contact per mail, werd snel en goed beantwoordt. Nette ontvangst, plezierige mensen. Correcte afhandeling (inruil en aankoop 2e hands). Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen.
Rijksstraatweg 94 96
8121EG Olst