Auto keurig, netjes afgeleverd. Prima service! Prettig en kundig.
Behulpzaam, netjes, zeer kundig en staan altijd voor je klaar
1 van de weinige autobedrijven zonder een 9 tot 5 instelling.
Snelle en keurige afhandeling. Deskundig personeel. Het kwam bij ons over alsof je ze al jaren kent met extra service en antwoord op al je vragen. Wederzijds vertrouwen, dit ivm het toesturen van de papieren en sleutels de auto mochten we meteen mee. Jammer dat het bedrijf voor ons te ver weg is. Anders hadden we de auto ook in onderhoud etc. gegeven. Net dat beetje extra,een kopje koffie die aangeboden werd. we komen niet uit de buurt.
Geen bla bla bedrijf! goede service en deskundig personeel. Factuur klopt en geen verborgen of niet uitgevoerde zaken. Zoals het Heurt.
Prima.
In de ruim twintig jaar, dat Autobedrijf Frank Overweg B.V. mij aar service heeft verleend, heb ik nooit reden tot klachten gehad.
Een zeer goed en fijn bedrijf kom er al jaren
Zeer goed, anders hadden wij er nooit een 2e auto gekocht.
Een goed en betrouwbaar bedrijf
Heel klantvriendelijk en deskundig
Tegenwoordig koop je een gebruikte auto meestal via het Internet en werden we dan ook aangetrokken door een prachtige Saab 9-3 estate voor een goede prijs. Prettige ontvangst, gemoedelijkheid en duidelijkheid over de auto en het verleden. Frank straalt direct veel vertrouwen uit. Mooi aanbod (met extra winterwielen op LM en een nieuwe accu bij een toch al scherp geprijsde Saab) en de deal was snel gesloten. Rondom de aankoop en de aflevering perfecte en supersnelle communicatie. We hebben nu een formidabel mooie Saab op de stoep staan. Frank Overweg heeft een mooie combi tussen het moderne autoverkopen tegen een voordelige prijs op Internet, maar in het bedrijf zelf ouderwetse klantbenadering en behandeling. Frank speelt er goed op in... Wij zijn helemaal om!
De heer Overweg neemt tenminste nog tijd voor zijn klanten, luistert en dringt zich niet op. Een zeer prettige ervaring en misschien een cliche maar hier is nog wel tijd voor koffie. Zeker een aanrader als garage en als persoon.
Een top service....
Prima service. Goed geregeld!
Korte lijnen, praktisch ingesteld, staan altijd voor je klaar.
Vakkundig personeel, goede service
Rijksstraatweg 94 96