Hoge klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Meedenken voor een passende auto en vriendelijk geholpen.
Een goeie vertrouwde ervaring goeie geleverde auto\'s
Zeer positief en een persoon die naar de klant luisterde en altijd klaar staat al is het in de nacht.
Mijn auto laten tunen. Prima service en alles is prima gegaan. Auto loopt beter, trekt sneller wanneer noig en is zuiniger als ik normaal rij.
Wat een leuke en spontane man die Frank Overweg
Altijd tevreden over uitvoering en facturatie. Juist mijn elfde auto ontvangen (met burger!!) en weer super content
gastvrij, vriendelijk, vertrouwenwekkend.
Zeer klantvriendelijk bedrijf, flexibel en meedenkend! Top!
prima service , altijd vriendelijk , koffie altijd klaar. goed vakmanschap
2 maanden geleden een c 320cdi gekocht tot nu toe een top auto,
Zeer goede ervaring tot nu toe!!
De monteur is deskundig, flexibel, uitleg is goed en duidelijk.
Zeer goed!
De auto laten keuren bij Frank Overweg. Snelle service en zeer klantvriendelijk. Omdat ik niet in staat was om de auto op te halen werd hij thuis afgezet.
Gewoon goed
Ik had mijn Audi S4 te koop staan, Frank belde me met een paar vragen. Er volgde een leuk gesprek van Petrolhead tot Petrolhead. Een leuke sfeer en dat aan de telefoon. Franks zoon Pim heeft vervolgens de auto proef gereden en volgens afspraak betaald. Vlot en zonder gedoe, fijn zaken doen dus. Mvg Joep Gockel
Klantvriendelijk, voorkomend ondernemend.
Prima service, reeds 2 auto\'s gekocht
Wat een ouderwetse hartelijke eerlijke service. Daar kan menig bedrijf wat van leren
Rijksstraatweg 94 96
8121EG Olst