5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakmanschap puur sang. Geweldige service en betaalbare prijzen. Een bedrijf zoals er nog maar weinig zijn. Voor iedereen aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrouwbare, snelle, vakkundige garage. Je krijgt altijd uitleg over de raparatie en/of een telefoontje vooraf (als de kosten hoger dreigen uit te vallen). Heb je panne, wordt de auto opgehaald. Zeer persoonlijke benadering door zowel de heer als mevrouw Thevissen. Mijn man en ik komen met beide auto\'s al een paar jaar bij hen en ik hoop dat de garage nog lang blijft bestaan. Er wordt ook niets vervangen wat niet nodig is. Zeer aan te bevelen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Je krijgt waar voor je geld en verder krijg je veel gratis advies en een heel uitgebreide beschrijving wat er allemaal aan de auto is gerepareerd. Ik kom nu zo\'n 4 jaar bij Thevissen en vindt deze de beste garage sinds ik auto rij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen al jaren bij dit garagebedrijf om onze 2 auto\'s te repareren, onderhouden en te laten keuren. Nog altijd tot alle tevredenheid geholpen. Betrouwbaar, deskundig en niet geheel onbelangrijk, een persoonlijke benadering. Je hebt hier het idee ook echt klant te zijn en geen nummer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service, uiters behulpzaam en meedenkend. Vervangend vervoer geen probleem. Duidelijk uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettig bedrijf met vriendelijke werknemers. Behulpzaam, eerlijk, deskundig en prijs/kwaliteit is in goede verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

of mij auto nu een klein of groot mankement had, of ik met een nieuwe of oude auto kwam, het vriendelijke en uitgebreide advies was altijd vakkundig. De reparaties verliepen vlot en waren van goede kwaliteit. Ik kom er al 20 jaar en ik hoop nog wat jaren te mogen komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Garagebedrijf Thevissen is een eerlijk en zeer betrouwbaar bedrijf met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Men probeert de klant goed te helpen en doet geen poging om onnodige reparaties uit te voeren. Wij zijn vol lof.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We brengen onze auto\'s al meer dan 15 jaar bij de heer en mevrouw Thevissen. Het onderhoud, de reparaties, de prijzen en de service zijn naar volle tevredenheid. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Goede ligging - meestal vervangend vervoer mogelijk, brengen/halen ook geen probleem (trein- en bushalte om de hoek!! Eerlijkheid Verbeterpunten? Niet kunnen ontdekken en als .. dan zouden we het hun vertellen en niet over het internet verstrooien. We hopen dat men nog lang op deze voet door kan gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als trouwe klant vandaag mijn pas aangeschafte 2e hands Renault Trafic laten nakijken of er geen (verborgen) gebreken aanwezig zijn, ivm de garantieperiode. Vakkundig beoordeeld en de controle valt ook nog eens onder service, helemaal top !

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakmanschap sevice prijs-kwalitijt verhouding vriendelijk,alles 100%. Zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom er al bijna 30 jaar met mijn BMW\'s en Triumph Spitfire van 1979, ik heb niet veel problemen met deze auto\'s, maar als ze er zijn, worden ze accuraat en snel opgelost voor een heel goede prijs. De uitleg van de reparaties zijn heel uitgebreid. Ga zo door

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk.Op elk moment van de dag bereid om klant te helpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net oude Golf laten nakijken voor APK reparatieadvies. Telefoontje met prijsindicatie gekregen. Laten maken en rekening viel zelfs nog wat lager uit. Kan weer 14 maanden vooruit want is al klaar met nieuwe APK tot eind nov. 2013. Service top, kwaliteit en deskundigheid eveneens! Zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar garagebedrijf waar ik al jaren met grote tevredenheid klant ben. Kan ik aan iedereen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

snelle en goeie service, hoge kwaliteit van arbeid en korte wachttijd, zeer goede adviezen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na jarenlange positieve ervaring, welk vlak of vorm dan ook, ben ik even niet meer mogen gaan omdat ik door dealer verplicht (!) werd daar de auto in onderhoud te geven i.v.m. de garantie. Uiteraard met alle gevolgen van dien. Reparaties die niet correct of naar afspraak worden uitgevoerd en prijzen waar je van achterover valt. Nu dit dus NIET meer verplicht is ben ik meer dan blij weer terug te kunnen gaan naar mijn vertrouwde garage voor onderhoud. Ik weet dat alles gewoon goed en met veel vakmanschap/kennis uitgevoerd wordt. Ik vertrouw er gewoon blind op! Ik hoef me niet te bedenken of ik een advies wel op zou moeten volgen, het is gewoon juist. Heb ik vragen, krijg ik altijd een eerlijk antwoord. Het is gewoon een volledig vertrouwen tussen beiden. Een service waar je bij menig ander bedrijf goede woorden moet geven is hier van zelf sprekend. Maar ook de administratie is gewoon volledig verzorgd (voor zo ver ik er als klant mee te maken heb). Al mijn gegevens kloppen en worden bijgehouden. Als ik vraag wanneer iets is uitgevoerd is meteen een antwoord voorhanden. Dit alles geeft gewoon een prettig maar vooral ook gerust gevoel om er mijn auto te laten onderhouden of repareren. Ik heb vele malen meer vertrouwen dan bij de officiele dealer...... Voor mij dus geen twijfel waar naar toe maar wel een dank je wel voor de goede zorg !!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze zeggen wel eens dat de garage zo goed is als het vertrouwen erin. Nou dat vertrouwen is zeer groot dus voor ons kan hij niet meer stuk. Wij zijn voor de hele honderd procent tevreden. Nog nooit is er iets niet goed afgehandeld. Wij komen niet alleen met 2 auto\'s graag bij hem en kunnen we ons toch al bij de vaste klanten rekenen ook bevelen wij deze garage graag bij anderen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig en betrouwbaar en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevens zeer vriendelijke en behulpzaam, naar huis brengen, halen of huurauto geen probleem. Als trouwe klant ben ik ook thuis geholpen met pech voor de deur. Zeer goede advezen en vakmanschap. Geweldig hoe de heer Thevissen met de klant meedenkt. Ik had een keer een grote, en voor mij, onbetaalbare reparatie maar de vakman was niet te beroerd om voor mij op zoek te gaan naar gebruikte onderdelen, om deze vervolgen te gebruiken voor mijn reparatie, om het zodoende vor mij betaalbaar te houden. Ik ben nu binnenkort 25 jaar trouwe klant vanaf de start van dit bedrijf en wil iedereen adviseren klant te worden dan ga je nooit meer naar een ander. Cor van Helvoort Kerkrade

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

dE SCORES ZEGGEN WEL GENOEG DENK IK, MAAR VOOR EERLIJKHEID KRIJGEN ZE OOK EEN DIKKE 10 !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk, snelle bediening, goed advies, duidelijk verstand van zaken en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Al jaren trouwe klant!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben al een jaar of 10 (met verschillende auto’s) een zeer tevreden klant bij het bedrijf van Dhr. en Mw. Thevissen, met alleen maar positieve ervaringen! Geweldig vakmanschap, zeer betrokken en uitstekende service voor een faire prijs. Deze mensen zijn zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam bij mogelijke problemen en het naar huis brengen/weer thuis ophalen tijdens een servicebeurt/reparatie is normaal. Ik heb bij dit bedrijf een zeer goed gevoel en ben blij hier klant te kunnen zijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundigheid dik aanwezig, kunt er met elk probleem terecht, en zoeken samen een oplossing. Zelfs als je aan de kant van de weg staat en je belt wordt je geholpen, waar vind je dat nog....gewoon geweldig...