5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al heel wat jaren vaste klant en ben uiterst tevreden over de kennis, vakmanschap en uitstekende service. Welk probleem je ook hebt er wordt altijd voor een kundige en betrouwbare oplossing gezocht. Niks is hun teveel en ze halen alles uit de kast om je als klant tevreden te stellen. Ik hoop nog heel wat jaren klant te kunnen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat ik via het contactformulier heb aangegeven wanneer ik graag voor APK wilde komen, bleef het stil. Tijdens kantoortijden tóch een telefoontje gepleegd. Excuses en ik kon tóch komen op de gewenste datum. Daags ervoor auto gebracht en verteld dat wij oldtimerfan zijn en kleine reparaties dus zelf kunnen uitvoeren, hieraan wordt gehoor gegeven. Alleen het hoogst noodzakelijke werd gerepareerd, remverschil opgelost, zodat auto door keuring kwam. Hierover werden wij netjes van te voren gebeld. Wij kregen het advies mee om de remblokjes in de gaten te houden. Dit klusje moeten we binnen afzienbare tijd klaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrouwbare en behulpzame garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en nette service! Altijd vriendelijk, komen er al jaren en dat is niet voor niets.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een geluid in de auto afkomstig van \'ergens bij het veren van de voorkant\'. De merkgarage had een diagnose gesteld (op grond van alleen geluid beoordelen, niet op de brug) en een fikse offerte gemaakt. Garage Thevissen had de auto op de brug gezet, ook met twee man geluisterd en tenslotte een, met ter plekke gemaakte foto\'s, een onderbouwd verhaal gepresenteerd. offerte was een derde van die van de merkgarage! Bij ophalen van de auto na reparatie kreeg ik inzicht in het gedane werk compleet met vervangen materiaal. Natuurlijk, zelfs de mmensendokter heeft het wel eens bij het foute eind, maar je wilt toch minimaal het gevoel hebben dat er met zorg en \'liefde voor het vak\' gekeken en gewerkt wordt! Garage Thevissen: TOP! en het was ook prima uit te houden in de wachtruimte, compliment.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren lang trouwe klant. Nooit stil gestaan met de auto door garageberdijf Thevissen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geachte heer/mevrouw, Gezien het feit dat we in onze familie 4 auto\'s hebben moeten we vaker een bezoek aan de garage brengen voor APK keuringen, grote en of kleine beurten en diverse reparaties. Autogarage Thevissen is ons altijd UITSTEKEND van dienst geweest. Ze repareren snel en hanteren faire prijzen. Ze zijn ook niet te beroerd je door te sturen naar een ander bedrijf als zij je zelf niet kunnen helpen. Een voorbeeld is een sleutel voor mijn Nissan Almera, de Nissan garage wilde me graag helpen voor 200 eu.. belachelijk natuurlijk.. Dhr. Thevissen vertelde me een bedrijf waar ik voor 30 euro een sleutel kon krijgen. Dit is natuurlijk top! Kortom ze zijn betrokken, leveren vakwerk, faire prijzen en ze willen je altijd graag helpen! Mocht je dus je auto willen laten repareren of mocht de auto onderhoud nodig hebben dan is het ten zeerste een aanrader bij dit bedrijf langs te gaan!! Ik ben zelf echt ziek van die dure garages die je proberen af te zetten, dus ga altijd hier langs. Tis echt een aanrader! Hele vriendelijke groet, Mark J.M.Smeets

4 sterren: goede service, goed behandeld

We komen al jaren met onze auto\'s in deze garage. Vriendelijk en eerlijk. Is er een duurdere reparatie wordt altijd eerst gebeld. Een keer startte mijn auto niet en meteen was er iemand ter plaatse. Wij zijn tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom hier al meer dan 25 jaar. Ik wordt altijd vriendelijk behandeld, bovendien krijg ik ook tekst en uitleg over de reparatie etc. Meestal en zeker als er van tevoren om gevraagd wordt is er een leenauto waarvan je per gereden km een klein bedrag betaalt. Dus je hoeft nooit met het openbaar vervoer of iets dergelijks naar huis. Er wordt ook altijd gevraagd of men naar huis gebracht wil worden. De service is prima, je hoeft meestal niet lang te wachten voor je geholpen wordt. Zijn er dringende reparaties wordt je naar voren gehaald. De reparaties worden heel goed uitgevoerd. Qua deskundigheid kan ik alleen maar zeggen: prima. Wiel houdt zijn kennispeil altijd goed op de hoogte door het volgen van cursussen etc. Dit geldt ook voor zijn monteur. Als ik automonteur zou willen worden, zou ik hier zeker stage willen lopen of werken. Wiel is een hele goede \"leraar\". Wat prijs/kwaliteit betreft heb ik geen vergelijk. Ik ben altijd tevreden geweest met deze verhouding. De kwaliteit is altijd goed. Ik hoop dat beiden nog lang doorgaan met hun bedrijf, zodat ik nog lang kan genieten van een veilig gevoel met mijn wagen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben denk ik al 15 jaar een tevreden klant. Woonde eerst in Bleijerheide om de hoek, maar door verhuizingen is de afstand toch al behoorlijk geworden. Echter, de service, de klantbenadering en altijd meedenken en eerst zoeken naar een goedkope oplossing, maken dat ik nog steeds een tevreden klant ben en ze blindelings vertrouw !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bei der Fam.Thevissen ist man sehr gut aufgehoben fachlich sehr gut Preis und Leistung sehr gut immer freundlich und immer Bemüht den Preis nedrig zu halten,Herr Thevissen ist ein Kfz.Monteur alter Schule er zeichnet sich aus das er Versucht ein Schadhaftes Teil zu Reparieren und nicht gleich durch Neuteile zu ersetzen,daß kann ich selbst dafür brauche ich keine Werkstatt. Ich kann diesen Betrieb mit reinem Gewissen weiterempfehlen Danke Familie Thevissen!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendellijk en deskundig personeel. Zorgen ervoor dat je zo goed en snel mogelijk geholpen wordt zonder dat het onnodige kosten met zich mee brengt. Betrouwbaarheid 100%.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik beveel deze garage aan ze zijn klantvriendelijk . Snel en deskundig Men hoef maar te bellen en ze staan voor je klaar. Allemaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben al sinds merdere jaren heel goede ervaring met onze beide auto\'s in deze garage. Er wordt goed op de kosten gelet en de service is vriendelijke en vakkundig. Er heerst een familiaire sfeer, niet zo onpersoonlijk wiedijzer de groote merken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij komen al enkele jaren met onze bedrijfswagens en privé auto\'s bij deze betrouwbare garage voor onderhoud en reparatie en zijn zeer content over de wijze hoe men hier te werk gaat. Correct, deskundig, alles in overleg en altijd meedenkend om de kosten zo laag mogelijk te houden. Kortom een aanrader voor iedereen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en deskundig personeel.Altijd behulpzaam. Nemen zich echt de moeite en de tijd om je zo goed mogelijk te helpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

betrouwbaar met een prima service en een redelijk betaalbare prijs ( goedkoper is altijd beter-hahaha)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima directe hulpverlening. Deskundige reparatie.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden over de service, altijd vriendelijk en behulpzaam. Geeft echt een vertrouwde indruk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd klant vrindelijk...nooit problemen...gewoon goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk bedrijf ,je word er altijd geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig en klantvriendelijk en een goede prijs. Probeert voor alles altijd een goede oplossing te vinden.