Sinds jaren een tevreden klant
ik ben al jaren bij Thevissen en ben zeer tevreden maakt altijd tijd voor vragen de service is echt aan te bevelen en hij is zeer betrouwbaar
Wir sind seit vielen Jahren Kunden bei Garagebedrijf Thevissen und können den Betrieb nur loben, hier ist man sehr gut aufgehoben. Es ist ein familiär geführter Betrieb wo der Chef auch selber schraubt und über eine jahrzehntelange Erfahrung verfügt.Besonders gut finden wir die vielen Tipps zu Pflege und Wartung und die Erklärung der Reparatur. Sehr empfehlenswert!!!
betrouwbaar, klantgericht, vakmensen, sympathiek, nooit te beroerd om vragen te beantwoorden betreffende je voertuig
de wagen rijdt weer prima
Herr Thevissen hat eine hohe Fachkompetenz, guten Service und sehr gute Arbeitsqualität. Das Preis-Leistung Verhältnis ist immer in einem verfünftigen Rahmen. Aus diesem Grund bin ich bereits über 20 Jahre Kunde bei Garagebedrijf Thevissen.
Zeer goede service en prima prijs- kwaliteit verhouding. Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en vakkundigheid zijn de speerpunten binnen dit bedrijf.
zou niet zonder jullie kunnen harststike goede kwaliteit
Mijn ervaringen tot nu toe zijn prima. Onderhoud en reparatie wordt goed uitgevoerd. Krijg goede uitleg over onderhoud en reparatie. Wanneer de kosten onverwacht en hoog zijn,wordt er eerst overlegd. Kortom: zeer tevreden.
Dit bedrijf staat bij mij, hoog, en zeer betrouwbaar aangeschreven.
vriendelijk, tijd voor uitleg, kwaliteit/prijs verhouding in orde, meedenkend.
Goede ervaringen met deskundige reparaties en onderhoud, uitstekende service naar klant toe. Prijs/kwaliteit is evenredig.