Erg deskundig, altijd prima service en goed advies. En alles in goed overleg, je staat nooit voor verrassingen, of onverwacht hoge kosten.
Wij zijn al heel wat jaren klant en zijn erg tevreden met Garage Thevissen.
Prima service en komen afspraken over de prijs na
Ben reeds jaren klant bij dit garagebedrijf. Alleen maar goede ervaringen. Is een allround vakman. Elk merk of type auto is geen probleem. Reed eerst een BMW en nu een Nissan. Geen problemen voor deze vakman. Direct contact met eigenaar is zeer prettig. Indien de kosten van reparatie of beurt hoger uitvallen wordt altijd eerst contact opgenomen zodat men nooit voor verrassingen komt te staan. Kwaliteit.prijs verhouding is prima. Kortom een echte aanrader.
Wij komen hier al jaren. Steeds een vriendelijk woord en eerlijk advies.
Fijne service, vriendelijke monteurs en gastvrouw.
Meneer en mevrouw Thevissen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!
Zeer goede ervaringen voor dit bedrijf, en kost een stuk minder dan veel andere garagebedrijven.
Reeds jaren klant en erg tevreden.Kundig en beslist betaalbaar.
Zeer tevreden, nemen zich de tijd en legen je fatsoenlijk uit wat er aan de hand is en wat ze gegaan hebben.