Goede en professionele mensen die ons hebben geholpen. Ons Dank daarvoor
Nog niet eerder geweest of een auto gekocht
dat springt er boven uit; een net bedrijf bijzonder schoon en een keer terug geweest en goede service gewoon goed
Geeft duidelijk aan wat kan en wat niet. Komt zijn woord na en auto tip top afgeleverd. Alles vlotjes geregeld. Goed familiebedrijf.
ik heb hele goede zaken gedaan eerlijkheid en betrouwbaar dat vind ik heel erg belangrijk heb er een prachtige renault captur gekocht en rijd top hartelijk dank daar voor rudie wetering .
Zeer nette garage met vakkundig personeel, koffie staat altijd klaar en auto\'s worden in nieuwstaat afgeleverd!
net bedrijf alles correct afgehandeld volgens afspraak
Wat een topbedrijf. Van ontvangst-onderhandeling en het ophalen van onze mooie tiguan. Ga zo door !!!
Ik ben netjes geholpen bij zowel de koop als het afhalen van de auto een zeer net bedrijf
klantvriendelijk geholpen bij het zoeken naar een gebruikte auto
Zeer goed bedrijf vriendelijk personeel je wordt netjes geholpen
Ik dacht even in bananensplit te zitten. Na ruim een half uur wachten kwam er een monteur na ons toe. Zijn verkoopcollega kwam zo. \'Een proefrit? Nee, eerst moeten we financieel kijken en kijken of jullie het financieel wel kan dragen. En bovendien regent het en dan wordt onze auto vies en kunnen we hem weer wassen. Als iedereen dat komt doen....\' Bovendien hadden wij de mogelijke inruilauto niet mee. De verkoper heeft natuurlijk helemaal gelijk. Wij komen voor de lol een stuk rijden om proef te rijden in een auto die wij niet kunnen betalen en doen dat uiteraard op een regenachtige dag want dan wordt de auto lekker vies. Onbegrijpelijk dat u zo met potentiele klanten omgaat.
Fijn om zaken mee te doen, bedrijf ziet er keurig en netjes uit Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
Gebruikte aangeschaft bij dhr. Wetering, keurig net geholpen en zeer flexible ten aanzien ophalen en klaarmaken van de auto!
Prima.
Het bedrijf Rudie Wetering heeft op een goede en persoonlijke manier de verkoop van de auto afgehandeld.
In één woord: top!
Recent een auto gekocht.
Voor de eerste keer dat ik hier 3 wk gelden een auto kocht. De ontvangst was allervriendelijkst. Dhr Wetering kwam bij ons zeer betrouwbaar over. Onze ervaringen de eerst weken zijn ook prima. Als ik morgen weer een auto zou kopen zou ik als eerst dit bedrijf bezoeken.
Hellendoornseweg 24
8148RH Lemele