Hebben dit bedrijf leren kennen als een betrouwbaar bedrijf. Komen afspraken na en no-nonsens. Ook nog lekkere koffie
Netjes en betrouwbaar, fijn geholpen.
Goede en correcte levering.
Nuchtere en eerlijke manier van handel bedrijven. Beviel ons goed.
Wij hebben hier twee keer een auto gekocht.
Correcte benadering van de klant, deskundigheid en bij aflevering alles tot in de puntjes geregeld. Zo hoort het!!!
Goed, klantvriendelijk, eerlijk.
Golf 6 gekocht bij Rudie naar 3 maanden was de DSG versnellingsbak kapot een auto met 85 duizend km op de teller. Aangekocht met 83992 op de teller je verwacht niet dat dit zo snel kapot gaat op zo een lage km stand. Per mail contact opgenomen om te vragen of Rudi wat kan beteken voor reparatie of coulance maar daar was Rudi niet voor thuis gekocht zonder garantie dus pech ik moest maar bij Volkswagen beklagen. Dit natuurlijk gedaan die verwijzen terug naar Rudi en zeggen dat ze geen coulance geven omdat de auto ingevoerd was en niet volgens Volkswagen richtlijnen was onderhouden. Ter wel duidelijk op de advertentie staat 100% dealer onderhouden maar in het Volkswagen systeem was hier niets in te zien. Auto laten maken bij de Volkswagen dealer schade €1600,- er is toen een nieuwe mechatronica geplaats in de DSG7 bak. Rudi had op zen minst iets te gemoed kunnen komen of reparatie aanbieden in zijn garage met korting. Het maakt dus niets uit of je particulier koopt of bij een bedrijf!!
Hallo Justian, Ik vind het voor jou vervelend dat je onkosten hebt door mij geleverde auto. U hebt mij 2 weken een mail gestuurd dat u een storing had met de versnellingsbak. Ik heb u toen verteld dat u bij ons bedrijf geen recht op garantie had omdat u de auto gekocht had voor meeneemprijs zonder garantie. En u het beste naar de plaatselijke dealer kon gaan voor eventuele coulance, omdat over een auto gaat van het bouwjaar 2009 Ik vind het ook vervelend dat ik dit op klanten vertellen moet lezen. Maar ik heb jou de auto verkocht ruim een half jaar geleden voor een netto meeneemprijs met heel weinig marge, en jou goed op de risico's van geen garantie gewezen ook jou vader was daar bij. Wanneer je de auto gekocht had met afleveringsbeurt, zodat wij de auto klaar gemaakt hadden en een half jaar garantie hadden gegeven, had u de auto kunnen brengen en hadden wij de auto gemaakt. Ik heb u ook goed uit gelegd dat de auto uit buitenland kwam en dat de onderhoudshistorie bekend was. Wanneer het bij u plaatselijke dealer niet was gelukt, had u mij hier van op de hoogte kunnen stellen en had ik het misschien hier wat kunnen regelen . Dit is niet gebeurt, en nu kan ik niets voor u betekenen. Groeten Rudie Wetering
Erg klantvriendelijk met prima service !!
Een mooie gebruikte VW golf 7 gekocht, auto super afgeleverd netjes gepoetst. alles volgens afspraak.
Wij hebben zeer goede ervaring met Rudie zelf afspraak is afspraak ik vind maar dat persoonlijk zeer belangrijk .
een nette vriendelijke ontvangst. een no nonnens mentaliteit. staan open voor alle vragen. Afgesproken tijden worden ruim nagekomen en afspraken voor levering allemaal uitgevoerd.
Vriendelijk ontvangen en dat voelde gelijk vertrouwd. Goed geïnformeerd over de auto, ook dat de auto was ingevoerd. Alle papieren waren aanwezig. Nette afhandeling.
Super bedankt voor de goede service, ik ben zeer tevreden hoe ik als klant geholpen werdt. De auto rijdt super, ik ben er zeer tevreden over.
Keurige garage met vriendelijk en deskundig personeel. Zeker een aanrader.
Goede service, vriendelijk behandeld door de eigenaar rudie wetering zelf. Van mij een dikke 9.
Zeer slechte ervaring met deze garage. Eerste keer gebeld dat we een proefrit wilde maken, maar dit eind van de dag zou worden en dat we er wel eindje voor moesten rijden. Was prima, komen we daar. moeten we eerst over de prijs onderhandelen terwijl we nog nooit in dit merk hadden gereden. Uiteindelijk mochten we dan toch een proefrit maken maar er werd gezegd dat ze de auto er heeelemaal tussen uit moesten rijden en dat het al bijna sluitingstijd was (duurde nog bijna een half uur) (terwijl we dit netjes hadden gemeld van te voren). Na overleg thuis besloten om de auto te willen kopen, telefonisch overleg gehad over de inruil, beschreven hoe de auto er uit zag, eerlijk opgebiecht dat er was krasjes opzaten. Telefonische afspraken gemaakt over de inruilwaarde en weer laat deze garage ons een eind rijden om vervolgens doodleuk 400 euro minder te bieden voor onze auto. Kortom dit is geen bedrijf waar je afspraken mee kunt maken. Vooral geen zaken mee doen!
Goedendag Dhr. Beumer, Ik vind dit zeer vervelend dat u dit voelt als een nare ervaring. Bij ons bedrijf hebben wij in het verleden geen goede ervaring opgedaan met eerst een proefrit maken. Wij hebben de auto's altijd zeer netjes en schoon staan en als we een auto terug krijgen van een proefrit moet deze altijd gewassen worden, terwijl de klant zich alleen aan het oriënteren was en na de proefrit zei ik denk er wel over na zonder dat er bedragen genoemd waren. Wij hebben nu als stel regel voor ons bedrijf, eerst eens zijn over de prijs en daarna een proefrit. Dus wanneer de mensen bij ons zijn, kan er altijd een proefrit gemaakt worden en valt de proefrit tegen dan hoeft de klant de auto niet te nemen, en bij telefonisch contact geven wij altijd eerst een indicatie van de in te ruilen auto en de werkelijke prijs wordt pas gezegd nadat wij de auto gezien en bereden hebben. Bij u geval was het, ik wil een proefrit maken en had geen auto in te ruilen, en u wilde een scherpe prijs weten dat is u vertelt en hebt u de proefrit netjes kunnen maken. U hebt bij de verkoper aangegeven dat u na het weekend besliste ondanks dat u net voor sluitingstijd kwam 16.45 uur en het slecht weer was met zout op het wegdek en de auto na de proefrit weer gewassen moest worden. U hebt de proefrit gemaakt en was zeer tevreden. Dit is u voordat u hier naar toe kwam ook telefonisch meegedeeld. Een week later belde u met mij zelf en dat u toch de auto in wilde ruilen en heb ik u een indicatie genoemd zoals wij altijd een indicatie geven en geen vaste prijs, want ik heb uw auto nog nooit gezien en vorige week had de verkoper uw auto ook niet bekeken omdat u niet in wilde ruilen. U zei op de auto zitten normale gebruikers sporen op. Toen u hier zaterdagmiddag kwam en ik uw auto heb bekeken, zat er schade op de bumper waar de verf vanaf is en deze moet opnieuw worden gespoten, alle vier wieldoppen waren ernstig beschadigd en de auto is rondom beschadigd met kleine deukjes. Daardoor heb ik u € 400.00 minder geboden, wat ik persoonlijk heel reëel vond. Wij zijn het niet eens geworden over het toe te betalen bedrag en zijn netjes uit elkaar gegaan. Waarom u nu een slechte beoordeling en ervaring stuurt, betreur ik ten zeerste omdat wij zo nooit t met klanten omgaan zoals u het nu verteld. Zie de overige reviews. Groeten Rudie Wetering
Hellendoornseweg 24
8148RH Lemele