4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en keurig alles geregeld. Goed bijgepraat. Gevaren driehoek ontbrak. Zelf moeten kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bezocht i.v.m. interesse auto. Vriendelijke ontvangst. Kreeg auto vlot mee voor proefrit. Bij verder praten bleek vorige garage bij grote beurt niet gekeken te hebben naar de geadviseerde vervanging van de aandrijfriem. Wekte bij mij vertrouwen dat zij wel vervangingsschema\'s hanteren van fabrikanten. Over prijs (te?) vlot eens geworden,; wij zijn er vooralsnog zeer tevreden mee. Service is mondeling goed, maar moet in de praktijk nog blijken. Ervaringen van anderen doen goeds verwachten. 10-en geef ik nooit.....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat onze Nissan een aanrijding met een wild varken niet overleeft had kwamen we via internet bij Rudie Wetering terecht .Op 3 nov wezen kijken naar een Ford C-max van eerste eigenaar , we werden hartelijk ontvangen met koffie en konden een proefrit maken .Na de proefrit hebben we besloten de auto te kopen hij zag er prachtig uit. Hebben er uiteraard wel 6 mnd garantie en een afleveringsbeurt bij genomen. Op 10 nov de auto opgehaald werden wederom hartelijk ontvangen met koffie , de auto stond keurig gepoetst in de showroom en werd voor ons netjes naar buiten gereden daarna na afhandeling van de papieren zijn we vertrokken naar Harderwijk en tot nu toe bevalt de auto heel goed .Rudie Wetering is voor ons een bedrijf waar Service met een hoofdletter geschreven word , en wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan eenieder die op zoek is naar een gebruikte auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes behandeld, schone en verzorgde werkplaats. Woon zelf niet in de buurt, anders zou ik zeker terug komen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een leuke auto gezien speurders/ marktplaats. Nadat ik gebeld had kon ik meteen langskomen op een zaterdag.Ik ben door de zoon geholpen die overigens veel vriendelijker was dan zijn vader. lekkere koffie gehad met koekjes waarvan de datum verstreken was :-( maar goed niet belangrijk voor mij,wel gezegd hebbende. Nou weten zij dat ik uit Almere kom en dat ik 1.5 uur moet rijden, ik heb gevraagd ik kom van ver wees eerlijk met de auto wel of niet in gerookt en is de auto schoon. Was allemaal gebeurd en niet in gerookt??? Ten eerste was de auto erg vies van buiten met de witte kleur en hing er een rooklucht, als niet rokende ruik je dat ! Tot mijn verbazing achter een lekke band, al goed die is gemaakt met een propje wat levenslang blijft.... alla een auto van 8000 euro verwacht je echter wel anders uit te zien dan op de manier hoe ik het zag, maar goed kwam van ver en wilde niet opgeven.... al was ik wel een beetje teleurgesteld. Ze hadden genoeg tijd om nog even naar de auto te kijken voordat ik zou komen. Ik heb een rit gemaakt en de auto reed op dat moment goed.Moest een overweging maken,dat ze de prop hebben gemaakt en van buiten auto schoongespoelt heb ik toch besloten de auto te nemen ze hadden het goed opgelost. De auto is zonder bovag garantie gekocht. (Niet slim maar was anders zoveel meer geld ) Een auto van 8000 euro verwacht je wat goeds te hebben..... na 2 dagen met de auto gereden te hebben kwam er een geluid uit de auto .... Oh jeeee dacht ik, daar gaat al mijn geld.ik heb met de eigenaar gesproken (de vader) en vertelde wat er was, er was totaal geen gevoel of begrip voor mij op dat moment terwijl ik met de handen in het haar zat zonder extra geld.ik moest een betrouwbare auto hebben !! Er werd me gelijk gewezen dat ik geen garantie had en dat tot de deur. Plots dat was het. Naar de dealer geweest en de distributie ketting moest vervangen worden €600 euro !!!!!! Weer met rudie gebeld en uitgelegd wat er was. Meneer viel me constant in de rede en kon niks voor mij doen en hij legde de hoorn neer!!! Kwaad Kwaad dat je word als je op die manier word geholpen. Juridisch loket gebeld en had toch een hoop recht aangezien het geen auto is van een paar honder euro.weer gebeld. Dit keer met de zoon wat vriendelijker nogmaals. Hij wilde naar de auto kijken alleen was 1.5 uur rijden en moest de auto achterlaten. En ik werk fulltime en moet een auto hebben #+×÷$%. Al goed, hij kon mee met een coulance ik betaald 450 euro en zij betalen 100 euro. (#@@!×÷÷#@is dit een coulance bovenop 8000.!!!!. Heb ze netjes een mail gedaan dat ik het niet vind kunnen en dat ze zich moeten schamen met een coulance als dat ze aanboden. Reistijd en benzine was ook voor mij. Ik ben bezig met mijn advocaat hun voor de rechter te slepen want een hoop recht heb ik wel zelfs zonder bovag garantie !!! Internet staat er vol mee. Wees voorzichtig ! wanneer je koopt zijn ze vriendelijk en toegankelijk maar ook wee als er wat mee is, kom niet meer aankloppen, dan zie je een andere wetering. Rechtzaak komt binnenkort voor.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een bijzonder klantonvriendelijk bedrijf. We bezochten het bedrijf vanwege een auto die we hadden gezien maar kregen niet de indruk dat eigenaar auto wilde verkopen. Vreemde benadering van klanten. Zeer onvriendelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het eerste ontvangst was niet hartelijk verder was het erg prettig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbaar, professioneel , snelle service en bovenal een persoonlijke benadering!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en correcte service mbt aanschaf tweedehandswagen. Echter 1 minpuntje, niettegenstaande men wist dat we van 236 km ver kwamen, kregen we de wagen met een bijna lege benzinetank mee. Normaal krijgt men minstens een halve tank ....

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Goede en duidelijke adviezen. Bij vragen heeft men alle tijd

Erg vriendelijk en geduldig

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer net en correct bedrijf die de klant zeer netjes behandeld. Kortom een aanrader voor een volgende aanschaf van een auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette showroom en garage. Aardige en gemoedelijke verkopers. Geen gladde praatjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen, schoon en net bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst. Veel keus aan jonge gebruikte auto\'s. Gehele bedrijft straalt vertrouwen uit. En de algemene indruk is netjes en verzorgd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Correct geholpen, we zijn erg tevreden met onze auto!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 1 keer geslaagd , waren er nooit geweest maar via Internet een auto op het oog gekregen en die is het geworden. Het is een net bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte ervaring, snap echt niet dat dit bedrijf zulke goede reviews heeft. Eigenaar is aardig als je auto wilt kopen, maar als je terug komt metbklachten is hij niet thuis. Koffie staat nooit klaar zoals op de website staat. Firma list en bedrog mensen kijk uit!!! Hij is niet te vertrouwen.

Hellendoornseweg 24

8148RH Lemele