Uitstekende en fijne garage met een uiterst correcte en adequate service
Goede ervaring met dit bedrijf. Service goed en zeer tevreden.
Prima! Vriendelijk geholpen
Wij zijn inmiddels 30 jaar klant bij Rudie Wetering, dat zegt voldoende.
Duidelijk, website-info klopt. Vriendelijk, prima!
Mooi schoon bedrijf.vakkundig personeel . goede ervaringen mee
Goede garage maken waar wat ze vertellen
helemaal vanuit Brabant gezocht en gevonden, fijne ontvangst en onderhandeling, ps Mathijs auto rijdt perfect .
Ben al jaren klant bij Wetering vanaf de start van hun bedrijf Heel positieve ervaringen staan direct klaar wordt direct geholpen of kan een snelle afspraak maken Verder zijn ze heel vriendelijk in de omgang nog nooi een probleem met hun gehad in al die lange jaren Ik beveel dit bedrijf voor iedereen aan.En dat alles voor redelijke prijzen !!!
Heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. Goed advies en uitleg gekregen. Mijn auto kunnen inruilen voor een prijs die volgens mij fair is. 6 mond garantie op de gekochte auto is ook prettig. Al met al blij met de keuze om hier mijn auto te kopen.
2e hands auto gekocht. Goede sales pitch, goede argumenten, deze waren terecht. Vriendelijke mensen, lijken de boel goed onder controle te hebben, strakke en schone werkplaats is altijd een goed teken
Vriendelijk , alle tijd voor uitleg en correcte afhandeling.
Het bedrijf ziet er spik en span uit. Goede ontvangst door Mathijs en zijn vader. Duidelijke uitleg over de auto en de bijbehorende papierwinkel. Prima prijs/kwaliteit. Aflevertijd 1 week. Top!
Directe benadering. Duidelijke info. De service moet nog blijken, maar lijkt me positief
SLECHTE ervaring! Probeert ons een auto te verkopen van € 22.000 ZONDER garantie die behoorlijk trilt tussen de 50 en 90 kmh en wil dit niet oplossen!? (schade auto?) Boos weggelopen en kom er nooit weer! Jammer van de 1,5 uur rijden...
Hallo meneer Bakker, Vervelend om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft. Maar ik heb u de auto aangeboden met onderhoudsbeurt, nieuwe APK en Bovag garantie. U vond de onderhoudsbeurt, apk en Bovag garantie onzin. De Renault die u wou aanschaffen was volgens u goed en u kon goedkoper bij uw eigen garage een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Vervelend dat u dan deze recensie er neer zet. Terwijl u zelf de Renault wou aanschaffen zonder en de Renault voor de netto prijs wou kopen. Vervolgens heb u ik u laten proefrijden, omdat we er financieel uitwaren. Ik ben nog zo schappelijk geweest om u te laten proefrijden. Want u zou de in te ruilen Opel meenemen. Komt u vervolgens met uw zakelijke auto rijden. Ik moet geld bieden voor een auto zonder dat ik hem zie. Ik laat u netjes proefrijden. Bij terug komst was u niet enthousiast over de auto. U vond de auto trillen. Vervolgens samen een proefrit gemaakt. Ik heb uitgelegd dat dit in de harde 4 seizoen banden zat. Als u de Renault zou aanschaffen inclusief onderhoudsbeurt, APK en garantie zou ik het probleem met de banden verhelpen. Dit wilde u niet, dus zag u vervolgens af van de koop. Groeten, Matthijs Wetering
Zeer correcte afhandeling. Goed advies. Open en eerlijk
Ik heb altijd goede service gekregen. Meedenkend in oplossingen. Goed advies bij aanschaf van een auto. Prijs is normaal. Kwaliteit zeer goed
Een auto kopen is niet eenvoudig, met Wetering wordt het een stuk gemakkelijker.
Vanaf de aanschaf van mijn eerste auto kom ik bij dit bedrijf. De service en het vertrouwen is dusdanig aanwezig, dat de inmiddels zoveelste auto hier gekocht is.
Hellendoornseweg 24
8148RH Lemele