Goede service, prettige manier van verkoop. Vertrouwde manier van zaken doen en weten dat mijn auto qua onderhoud in goede handen is. Ik ben al jaren klant en dat bevalt mij uitstekend!
Bij mijn eerste bezoek zie ik een werkplaats die ik graag zie,super schoon en monteurs in schone werkkleding Dit geeft direct al een goede indruk en vertrouwen Ook info en kennis worden goed gedeeld met aspirant koper bij eerste bezoek auto aangeschaft
Ze werken professioneel en secuur. Verder zijn ze zakelijk en klantvriendelijk.
Prettige mensen. Dhr Wetering echte handelaar. Duidelijk en eerlijk. Afleveren prima alleen te weinig brandstof in de tank om thuis te komen!
Uitstekende service, fijne mensen.
Prima bedrijf
Goede ervaringen, wel een echte handelaar, maar ervaring en kennis zijn duidelijk aanwezig. Enige puntje, de aangeschafte auto was niet afgetankt bij de afleverbeurt(minder dan een halve tank) wat ik toch enigzins apart vond. Verder prima en net georganiseerde autogarage.
Top!
Correct, goede service, goed bereikbaar bij eventuele vragen en prettige sfeer bij ontvangst. Een betrouwbare aanrader.
Zeer goedd
ziet Er heel erg netjes uit allemaal
mijn ervaring vond ik erg goed
vriendelijk, duidelijk, productgericht en met voldoende kennis
Positief! Eerlijk, to the point en adviserend. En wordt behandeld als hoe je als klant behandeld wil worden. Dit zou gewoongoed moeten zijn, echter het vertrouwen in autobedrijven is bij mij laag. Rudie Wetering is gelukkig daar een van de positieve uitzonderingen op
Heel vriendelijk en goed kwalitatief bedrijf, showroom en garage ziet er keurig en schoon uit.
Goede informatie gekregen en zeer prettig geholpen.
een goed bedrijf met kennis .maar allen de af ronding kan beter bij het af leveren van de auto . we zijn bij met onze auto .
Top bedrijf
Betrouwbaar, vriendelijk, kundig