Na telefonische afspraak goed ontvangen en zeer correct behandeld

Ja hoe omschrijf je een goede garage? Geen woorden voor, kan niet beter ( staan direct met koffie klaar ) en nemen de tijd om naar de klant te luisteren.

Goede service en fijn bedrijf

De auto is heel netjes en volgens afspraak afgeleverd.

De auto is heel netjes afgelerd, netjes gewassen en gepoetst, oog vvo detail !

Keurig geholpen goed gevoel over

Keurig bedrijf. Werd goed geholpen. Redelijke inruil. Aanrader

Keurig Autobedrijf

Vriendelijk ontvangen, het bedrijf heeft een nette uitstraling en geeft vertrouwd gevoel!

Professioneel, klantvriendelijk bedrijf

Fijne mensen die werkzaam zijn in het bedrijf. Nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. Ik ben zeer te spreken over dit auto bedrijf.

Klantvriendelijk en deskundig

Je wordt altijd netjes te woord gestaan door zowel de eigenaren als het personeel in de garage. Bij een afspraak word je ook altijd op het juiste tijdstip geholpen. Deskundige garage!

Top bedrijf , afspraak = afspraak

Vlot bedrijf , geen onzin verkopen. Mooie strakke uitstraling van het bedrijf.

Vriendelijke mensen netjes geholpen

Relaxt

Vriendelijk ontvangst, niks werd ons opgedrongen

zeer goede ontvangst en goede uitleg en goed geholpen.

Net bedrijf met mooie auto's heel vriendelijk en gewone mensen.

zeer prettige behandeling

fijne uitleg, goede persoonlijke benadering auto netjes afgeleverd volgens afspraak ,het enige wat mist is een bloemetje bij de aflevering ,(klantenbinding) groetjes

Super!!

goede service, persoonlijk contact, er wordt mee gedacht, kon zelfs na sluitingstijd nog terecht. Auto perfect afgeleverd, duidelijke uitleg.

ben erg goed geholpen bij deze garage.

Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel bij deze garage en uitstekende dienstverlening.

Net en prettig bedrijf!

Net bedrijf! Auto's staan er allemaal mooi gepoetst bij. Uitgebreide uitleg bij het ophalen vd auto. Vriendelijk en deskundigen personeel.

Een top bedrijf

Klant vriendelijk en open Wij kijken er met plezier op terug

klantvriendelijk

positief

Betrouwbaar, houdt zich aan afspraken, flexibel

Goed en netjes bedrijf

Ik heb er een polo gekocht en die is super netjes afgeleverd. 2 weken later knapte mijn voor veer toen gebeld en ze hebben het direct gemaakt. Super service.

Vriendelijk, verstand van zaken en professioneel.

Echt een aanrader.

Prima altijd goed

Zeer vriendelijk en doelgericht

Strak en duidelijk

Strak en duidelijk zonder poespas

Een bedrijf met goede service, top!!

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed en een aanrader voor anderen.

Prima service en bedrijf.

Enkele jaren geleden een auto ingeruild. De aflevering was prima. Voor onderhoud steeds terug gekomen en omdat ik ver weg kom wordt er zo spoedig mogelijk gewerkt om weer op weg te komen. Laatst een storing lampje , ik ga bij Citroen in Zwolle langs maar dat duurde zo lang en er moest van alles ingevuld worden. Ik heb ze bedankt en meteen doorgereden naar Lemele daar werd meteen de oorzaak opgespoord..

Hellendoornseweg 24

8148RH Lemele