Nette zaak en klantvriendelijk

Maandag langs geweest om de VW Sportsvan te bekijken die we op het oog hadden en een inruilprijs te vragen op de in te ruilen auto. Na thuis overlegd te hebben is zaterdag een proefrit gemaakt wat de doorslag moest geven. We zijn tot aankoop overgegaan en het papierwerk kon meteen geregeld worden ondanks dat we de reservesleutels en de meldcode niet bij ons hadden. Het bij te betalen bedrag mochten we overmaken als we thuis kwamen. Als de klant mij vertrouwd dan moet ik de klant ook vertrouwen waren zijn woorden. We hebben het bedrag ter plekke overgemaakt en zijn met de nieuwe auto weggereden en thuisgekomen de gegevens gemaild en de sleutels opgestuurd. Wij zijn tot nu toe positief en verwachten dat het zo blijft daar heb ik alle vertrouwen in.

Heel goed bevallen

We zijn goed geholpen En het is een goede garage

goed netjes en correct.

Netjes en vakkundig geholpen.

Van koop tot levering uitstekend!

Enige tijd op zoek geweest naar een occasion crossover model. Mijn oog viel al snel op de Opel Grandland X. Bij de afspraak vriendelijk ontvangen. Goede informatie gekregen over de mogelijkheden en goede inruilprijs gekregen. Doorslaggevend is het vertrouwen dat er gegeven wordt. Van de koop tot levering ontzettend goed geholpen. Mathijs, de zoon van het bedrijf weet wat wat hij doet en heeft veel liefde voor zijn werk. Ik raad dit bedrijf ontzettend aan! Zelf woon ik helaas niet in de buurt, maar in de toekomst zal mijn volgende aankoop zeker hier weer verwezenlijken.

Mooi bedrijf met mensen met verstand van zaken

Ik vond de auto (Seat) via internet. Afspraak gemaakt en de volgende dag al een testrit gemaakt en de auto gekocht. Goeie uitleg van de nieuwe auto. Goeie service.

Prima!

Prettig contact.

Klantvriendelijk met verstand van zaken

Zeer correcte verkoper. Prettige aankoop.

Goed bedrijf, vriendelijk personeel

De aankoop van de nieuwe auto en de inruil van mijn oude verliep soepel en netjes. Het personeel is vriendelijk en de zaak ziet er netjes verzorgd uit. Ze hebben oog voor kwaliteit

Een net bedrijf.

Vriendelijke verkoper goede uitleg Als je daar een tweedehands auto koopt, komt hij als nieuw uit de garage. In een woord een top bedrijf. Een aanrader.

Vriendelijk ontvangen, het bedrijf heeft een nette uitstraling en geeft vertrouwd gevoel! Werkplaats schoon en opgeruimd. Top monteurs. De verkoper neemt de tijd voor je,eerlijk en netjes behandeld Oftewel een top bedrijf. Een aanrader.

Betrouwbaar en goed advies

Vorige week een auto gekocht bij dit bedrijf. Vanaf het begin zijn we fijn geholpen en kregen we de benodigde informatie. Geen mooie praatjes maar gewoon een betrouwbare zaak waar je met een fijn gevoel wegrijdt. De auto werd keurig afgeleverd volgens alle afspraken.

Prettige dienstverlening

Correcte en betrouwbare zaak welke ten zeerste aan te raden is!!

Goed autobedrijf!

Goede service en kwaliteit en klantvriendelijkheid

Een prettig en kundig all-round garagebedrijf

Onlangs een fijne Toyota Auris Hybrid gekocht. Wij konden hierop redelijk inruilen en vonden de persoonlijke service prima. Bij de aflevering was aan alle afspraken uitstekend voldaan. Er was ruim tijd voor het doornemen van de div. functies van de auto. Best belangrijk bij Hybride uitvoering. Wij zagen een opgeruimde, nette werkplaats met vriendelijke kundige medewerkers. Dank.

Prima service en een nette aflevering

Lekker nuchtere mensen die een eerlijk en oprecht advies gaven. Bij aflevering een goede uitleg en de auto zag er keurig uit

Eerlijke verkoper (Matthijs)

Keurige afhandeling van mijn aankoop. Afspraken voor onderhoud goed nagekomen. Keurige inruilprijs voor mijn oude auto gekregen. Helaas woon ik te ver weg om mijn nieuwe auto daar in onderhoud te doen, anders wist ik het wel.

Kennis van zaken

Klantvriedelijk, niet opdringerig. Ze nemen alle tijd voor jou.

Top garage

Je wordt netjes en adequaat geholpen totaal Niks op aan te merken top Zou ik deze garage aanbevelen ja Goed team monteurs staan klaar om te helpen mag ook gezegd worden!

Mooi familiebedrijf!

Heel persoonlijke en sympathieke benadering, hartelijk, oprecht en brandschoon!

zeer prettig

Als prettig ervaren, als de gekochte auto ook helemaal goed is, is alles OKE

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf, meedenkend en goed werk

Prima geholpen, no-nonsens en afspraken nagekomen

Zie boven.

Klantvriendelijk

Matthijs nam alle tijd voor uitleg,toen we de auto ophaalden! Is afgeleverd,zoals afgesproken. Hebben een goed gevoel bij deze garage!

Gewoon goed

Goede ervaring met betrekking tot email hebben geleid tot een bezoek aan het bedrijf. Het ruime aanbod occasions hebben na goede onderhandelimg uiteindelijk geleid tot aankoop van een kia sportage. Aflevering en uitleg over verschillende functies van de instrumenten was duidelijk en correct.

Correct en netjes afgehandeld.

Correct en prima alles uitgelegd wat betreft de technische dingen die je moet weten.

Hellendoornseweg 24

8148RH Lemele