ben geslaagd voor alles bedankt louis
goede begeleiding
Fijne, prettige en goede lessen gehad van Louis.
er word goed uitgelegd, probeert het optimale uit de lessen te halen, word niet snel boos of ongeduldig
Een goede rijschool, nette, rustige instructeur. En heel variabel in de beschikbare lesuren.
Rustig en duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor de leerling. Aandachtspunt is: tijdig aanwezig op afgesproken tijd aanvang rij les.
Rijschool met veel ervaring, die de leerlingen op een rustige en leerzame manier vertrouwen geeft om deel te nemen aan het verkeer.
Prima rijschool. Fijne communicatie en flexibel met het maken van afspraken voor het lessen
Afspraken worden nagekomen, goede service
goeie rijlessen leerzaam maar ook leuk
onze 2 dochters hebben allebei naar tevredenheid hier gelest
Louis was een goede instructeur. Heb veel geleerd en hij gaf op een goede manier de lessen. Hij zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes goed was en zodoende ben ik ook geslaagd.
Prima rijschool!
Zeer vakkundig en plezierig
Goede en ervaren instructeur. Blijft rustig en indien nodig weet hij de druk op te voeren bij de leerlingen.
Rustige instructeur, goede uitleg. Wij zijn alle 3 de 1e x geslaagt
Goed. Ik vond het erg fijn dat sommige dingen in stapjes werden geleerd en andere wat sneller.
Zeer goede begeleiding gehad. Op een fijne duidelijke manier uitleg gekregen. Ik ben zeer dankbaar.Bedankt!