De ervaringen zijn zeer goed ik kom er al meer dan 20 jaar.
Ik heb mijn auto nu sinds een paar jaar in onderhoud bij Autobedrijf Reijrink. De ervaringen zijn zondermeer positief. Klantvriendelijk, servicegericht, afspraken worden nagekomen en geen verrassingen achteraf.
Het is mijn eerste ervaring bij deze garage en is goed bevallen. vriendelijk en tijd voor je.
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service!
dichtbij, klantgericht, tijd voor een praatje, ruimte voor overleg, deskundig, stipt, afspraken nakomen, gastvrij. Kortom, alom tevreden.
Duur, wel goed
goede service. Vriendelijke mensen
Prima geregeld. Gebracht en opgehaald volgens afspraak en perfecte onderhoudsbeurt gehad.
Alleen maar goede ervaringen. Reparaties worden goed uitgevoerd, facturen zijn helder opgesteld, het bedrijf straalt kennis, zelfvertrouwen en betrouwbaarheid uit.
Zeer klantvriendelijk, proberen bij een probleem altijd tot een goede oplossing te komen, je word altijd op de hoogte gesteld als er onverwachts extra kosten zijn. kortom, ben al jaren een vaste klant, ben erg tevreden tot nu toe
Goede service, persoonlijke aandacht,al jaren klant.
Zeer tevreden.
Net, sympathiek bedrijf. Men is flexibel en je wordt er vaak snel geholpen.
Sinds ik 15 jaar geleden voor het eerst een Toyota heb gekocht bij Autobedrijf Reijrink, ben ik er nooit meer weggegaan. Het eerlijk advies, goeie service, de deskundigheid,vakkundigheid van reparaties, niet te duur en de toegankelijkheid, ook in de werkplaats, waar men de vervangen/versleten onderdelen ook laat zien aan de klant met de bijbehorende uitleg,maakt dit familiebedrijf tot een voorbeeld, zoals het hoort.