Zeer goed. Hier weet men wat de klant wil en weet de voornaam van de klant. Afspraken worden flexibel gemaakt en correct nagekomen.
Prima garage. Betrouwbaar en klantvriendelijk
Mankementen met de koppeling
uitstekende garage met aandacht voor de klant
Ik ben sinds plm 2004 klant bij Reijrink, eerst met een leaseauto via de zaak. Tussentijds moest ik echter van mijn werkgever naar een andere garage, dat was niet alles, ik miste de Reijrink \"touch\" Bij mijn einde loopbaan heb ik de lease auto in geleverd en heb ik naar volle tevredenheid een auto bij Reijrink gekocht, ondanks de afstand er naar toe blijf ik Reijrink klant, die 80 km vice versa heb ik, er graag voor over.
Klantvriendelijk. Kopje koffie erbij. Mondeling kontakt met de monteur tijdens het sleutelen. Voor mij positieve ervaringen.
Geweldige service!!!!!Al 25 jaar klant,terwijl ik in Goirle woon.Afstand ca. 12 km..
Autobedrijf Reijrink
staan altijd voor je klaar, zijn vriendelijk en doen net dat even meer! Werken zeer nauwkeurig.
Nette behandeling, goed advies en, voor mij van belang, vevangend vervoer zonder extra kosten. Al met al een prima service.
uitstekend bedrijf, uitgerust met professioneel materieel en deskundig en klantvriendelijk personeel. Er wordt geluisterd naar de wens van de klant en dat vertaald zich naar een goed advies, betrouwbaar, veilig auto-onderhoud en een aankoop die bij uw autowensen past.
Ik ervaar dit bedrijf als deskundig,klantvriendelijk en alles wordt in goed overleg snel uitgevoerd.