Al tientallen jaren alleen maar positieve ervaringen!
- DUIDELIJKE AFSPRAAK - SNELLE SERVICE - OP TIJD - SCHADE DESKUNDIG HERSTELD
zeer goede service , altijd vriendelijk . zowel aan de balie als op de werk vloer .mijn gevoel is goed en zal zeker terug blijven komen als deze service zo blijft .
Ik wordt tot nu toe tot tevredenheid behandeld.
zeer goed
Heel plezierig bedrijf, waar men altijd gereed staat om de klant zo snel mogelijk te helpen, ook als er geen voorafgaande afspraak heeft gemaakt. Ouderwets degelijk en solide! Prima zaak!
Onze ervaringen zijn tot nu toe altijd goed geweest. Het is een betrouwbaar bedrijf met kundig personeel. Ze denken met je mee, leveren kwaliteit en zijn altijd vriendelijk. Ik weet niet of ze goedkoper of duurder dan hun collega\'s zijn, maar over het algemeen vind ik de kosten van het onderhoud aan een auto altijd hoog. De onderdelen en misschien ook het uurloon maken het altijd weer een duur grapje. Maar we kunnen niet zonder!
Zeer vriendelijke ontvangst en tussentijdse informatie met betrekking tot bijzonderheden.
altijd 100% inzet om je te vooruit te helpen.