Fijne mensen en een betrouwbaar bedrijf, de mensen die daar werken zijn deskundig en weten veel van Toyota\'s af.
Goede snelle service. Helaas vallen de kosten altijd hoger uit dat je van te voren denkt.....
Al vele jaren trouwe klant, tot grote tevredenheid!
alles prima geregeld volgens afspraak
Zeer goede ervaringen met het Autobedrijf Professionele medewerkers die hun afspraken nakomen ze zijn eerlijk geven een goed advies zijn gemoedelijk enz ga zo door
Ik word hier altijd vriendelijk en vakkundig behandeld.
Vriendelijke ontvangst goed geholpen
Betrouwbaar, vriendelijke , kundige en snelle service dus gewoon goed. Ben er al jaren klant en dat zal nog jaren zo blijven
Erg slechte ervaringen met deze garage. Komen afspraak niet na, informeren niet op tijd en als klap op de vuurpijl leveren ze ook nog broddelwerk af. Nooit meer naartoe gaan....
Zeer positief!!
Super goed