Gewoon goed.
Hele goede service erg vriendelijk.kan alleen maar positief zijn
Klantvriendelijk. Goede prijs.
Heel klantvriendelijk en snelle service. Helelmaal top.
gewoon goet
Vlotte service, vriendelijk, goede adviezen.
Personeel is erg vriendelijk en deskundig. De service is er hartstikke goed, een verdiende 10!
Ik ben zeer tevreden.
men is klantvriendelijk en deskundig
Er kan snel en gemakkelijk een afspraak gemaakt worden. Leenauto geen probleem. Bij problemen wordt vooraf tel contact opgenomen, etc. Een fijn bedrijf waar ik al jaren klant ben.
Auto is al vele jaren in onderhoud bij hen en ik ben zeer tevreden.
Zeer prettige ontvangst . Men heeft direct tijd om je behulpzaam te zijn en mogelijk te helpen. En moet je even wachten.. koffie en krantje kun je zo pakken . Iedereen doet zijn best om je een tevreden klant te laten voelen