Trekhaak gebouwd onder BMW X1
Weer SUPER geholpen bij garage Reijrink ! Een onderhoudsbeurt en keuring en nog wat kleine dingen, allemaal perfect opgelost .Zelfs cruise control hebben ze ingebouwd en dat werkt perfect ! Deze garage is zeer aan te bevelen voor wat betreft werk en vriendelijkheid klantgerichtheid en het medenken met de klant . En de kosten van een leenauto worden niet in rekening gebracht . Waar maak je dat nog mee !
De positieve ervaring die mijn zoon had met Autobedrijf Reijrink, heeft mij doen besluiten mijn jaarlijks onderhoud bij Autobedrijf Reijrink te doen. Ik werd aangenaam verrast door zowel deskundigheid als ook de prijs.
Komen deskundig over. Bellen netjes bij extra kosten. Maken foto\'s van aangetroffen problemen.
altijd goed
Prima bedrijf, vriendelijk,goede uitleg.
Niets dan lof; ze staan altijd voor ons klaar.
zeer goede ervaring 100 % tevreden groeten C van LImpt Hilvarenbeek
Prima alles goed voor elkaar
Betrouwbaar, correct en snel