Reeds vanaf de start van dit bedrijf ben ik klant en al die tijd valt de persoonlijke en klantvriendelijke benadering in het bijzonder op. je weet als klant wat je aan dit bedrijf hebt. Wel valt het op dat de tijd die b.v. berekent wordt voor een servicebeurt bijna 2x zo hoog is als bij een concurrent. daar een half uur voor dezelfde werkzaamheden en hier een uur. Misschien is daardoor de kwaliteit hoger. Ik als leek kan dat niet beoordelen, maar valt wel op.
Het is een correct bedrijf. Service is goed. Personeel Goed. Ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mat Soontiëns.
Zeer kundige mensen werken in dit bedrijf. Het gebeurt wel eens dat ik onverwacht met een probleem sta en ik word altijd heel goed geholpen. Dat is echt heel fijn.
Altijd een goed aanspreekpunt en ook goede monteurs.
1e kennismaking was positief
Prima bedrijf met zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Al vele jaren ben ik tevreden over deze garage.
Autobedrijf Reijrink heeft een geweldige service en leeft mee met de klant. Wist niet dat er nog zulke bedrijven zijn. Ga zo door.
Een goed en betrouwbaar adres
Super goed gedaan en zeer snel opgelost! Dik tevreden.
Een echt klantvriendelijk bedrijf, waar ze met je mee denken. Klantenservice is hier nog \" gewoon, normaal\" kortom een fijn bedrijf, met prima personeel
Uitstekende service , afspraak wordt nagekomen, vriendelijk personeel.
Via een oud-collega bij dit bedrijf gekomen voor de Corolla van mijn vrouw. De distributie riem is vervangen. Prima geholpen en gebruik gemaakt van de leenauto.