Uitstekend. Goed geholpen en snel.
Prima. Behulpzaam en goede service
Prima.
Reparatie en onderhoud, overleg over de beste oplossing voor mij als klant.
Klantvriendelijk; denkt oplossingsgericht mee; snelle service; goede bereikbaarheid.
heel goed....
Vriendelijk personeel. Doen niet moeilijk over een leenauto. Laten bij grote schade weten wat de vermoedelijke kosten zijn.
Serviceafspraken perfect gepland en ook op andere gebieden een prima service. Toen de auto niet startte omdat we het licht vergeten waren te doven stond er binnen 10 minuten een monteur met acculader.
persoonlijke en adequaat handelen
Ik kom voor de eerste keer voor een onderhoudsbeurt, goede ontvangt en lekkere koffie, prima service een gezellige Brabants Autobedrijf.