Ik ben al lang klant bij autobedrijf Wil Reijrink. Ik heb er verschillende auto’s gekocht die steeds bij hen in onderhoud zijn geweest en waar ik veel kilometers probleemloos heb gereden. (Met iedere auto verschillende malen de klok rondgereden). Ik moet ongeveer 45 minuten rijden om vanuit mijn woonplaats bij Reijrink te komen, maar dat heb ik er graag voor over.
Positief, Proberen mee te denken om kosten laag te houden als auto dit niet waard is.
Zeer tevreden er hangt een Brabantse gezelligheid en de ontvangst is prima en de service ook
Netjes en snel geholpen.
Prima, heb er veel vertrouwen in!
Prima, had verkeerde brandstof getankt (benzine ipv. diesel) en moest dus verwijderd worden. Ben weggesleept en meteen geholpen.
Goed, bij een kleinigheidje rij ik er langs en het word opgelost
Goede ervaring
Geen klachten. Worden netjes en snel geholpen
Prima service. duidelijk en goed geprijst
GOED PERSONEEL. VRIENDELIJK PERSONEEL
Op Zaterdagmiddag besteld, s maandags voor de middag geregeld. Een PLUIM.
Zeer vriendelijke medewerkers en professioneel advies. Altijd snelle service en vervangende auto/fiets indien nodig. Ze verkopen goede en betrouwbare auto\'s. Ik ben zeer tevreden.
Al een aantal jaren kom ik daar voor de jaarlijkse beurt
Een vriendelijk bedrijf, waar je professioneel en deskundig geholpen wordt. Ze zijn duidelijk, maar stellen de klant voorop. Denken graag met je mee. We zijn al jaren klant en hebben op verschillende gebieden positieve ervaringen met dit bedrijf.
goede service en vriendelijke mensen.
Goed / vriendelijk / meedenken. afspraken na komen,